Alperen Şengün, NBA'de yine tarihe geçti!

NBA’de Alperen Şengün rekora doymuyor. Milli yıldız yine geceye damga vuran bir performans sergilerken NBA tarihine geçti.

Alperen Şengün, NBA'de yine tarihe geçti!

NBA’de Alperen Şengün’ün formasını terlettiği Houston Rockets, deplasmanda Minnesota Timberwolves ile kozlarını paylaştı. Milli yıldız yine damga vuran bir performans sergilerken NBA tarihine geçti.

Alperen Şengün’ün formasını terlettiği Houston Rockets, deplasmanda Minnesota Timberwolves ile kozlarını paylaştı. Minnesota Timberwolves sahadan 104-113 galip ayrıldı. Alperen yine damga vuran bir peformans sergiledi.

Alperen Şengün, NBA'de yine tarihe geçti! - Resim : 1

DOUBLE-DOUBLE YAPAN EN GENÇ OYUNCU OLDU

Rockets‘ta temsilcimiz Alperen Şengün, 37 dakika süre aldığı karşılaşmayı 19 sayı, 16 ribaund, 7 asist ve 3 blokla tamamlayarak takımının en skorer ismi oldu. Alperen Şengün, NBA tarihinde ilk yarıda hiç şut kaçırmadan double-double yapan en genç oyuncu oldu.

SHAQUILLE O’NEAL’IN REKORUNU GEÇMİŞTİ

Alperen Şengün, bir önceki Los Angeles Lakers karşısındaki performansıyla bir yeni rekora imzasını atmıştı. Efsane isim Shaquille O’Neal’ı geçerek, NBA tarihinde 30 sayı, 10 ribaund ve 5 asist istatistikleri yakalayan en genç pivot oldu. 

ALPEREN ŞENGÜN'DEN REKOR ÜSTÜNE REKOR

Alperen geçtiğimiz haftalarda da 10 sayı, 10 ribaund, 10 asistlik performansıyla triple-double yapan en genç pivot ve ayrıca 1000 sayı-200 asist barajını geçen en genç pivot unvanlarını elde etmişti.