Ne film ne dizi çekiliyor, tamamen gerçek! Deniz kenarında kayalıklarda oturan gencin dibine kadar geldi, kocaman canlı ayaklarını komple sardı

Deniz kenarında kayalıklarda oturan bir genç tarafından kaydedilen görüntüler, izleyenlerin soluğunu kesti. Ne dizi ne de bir film sahnesinden olan görüntülerde, kayalıklarda oturan gencin dibine kadar gelen kocaman ahtapot ayaklarını komple sardı.

Deniz kenarına gidip kayalıklarda oturan genç hayatının en korkunç anlarından birini yaşayacağından habersizdi. Suyun içinde kocaman kızıl bir şey ona doğru geldi ve bir anda suya yakın olan ayaklarını komple sarmaya başladı. O anları izleyenler soluksuz izledi.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, kıyıdaki kayalıklarda oturan gencin yanına kadar gelerek kollarıyla gencin ayaklarını saran ahtapot saniye saniye kaydedildi. Genç ilk başta durumdan gerilmiş gibi görünse de ahtapotun zarar vermeyeceğini anlayınca onun kollarını okşadı. Ahtapot ise biraz daha durduktan sonra gencin ayaklarını bırakıp yavaşça suya döndü. O anlar başta izleyenlerin yüreğini ağzına getirirken son saniyelerde rahatlattı.