"Bana tokat atacak erkeğe rastlamadım"

Nebahat Çehre, katıldığı özel bir etkinlikte yaptığı açıklamayla şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Çehre, "Bana tokat atacak erkeğe rastlamadım" dedi.

"Bana tokat atacak erkeğe rastlamadım"

Yeşilçam'ın yıllara meydan okuyan oyuncularından Nebahat Çehre, önceki akşam Koruncuk Vakfı'nın 40. yıl özel davetine katıldı. Zarafetiyle büyüleyen oyuncuya geçen günlerde yapılan yalnızlık rekoru kıran ünlüler listesinde adının ilk sırada yer aldığı hatırlatıldı.

Tv100'de yayınlanan Magazin Hattı'nın haberine göre Çehre, bu soruya şaşırtıcı bir benzetme yaparak cevap verdi ve "Bu isteyerek olan bir şey değil. Benim galiba biraz seçici olmamdan kaynaklanıyor. Böyle bir tokat atacak insana rastlamadım. Artık yalnızlığı bitireyim diyeceğim bir insanla karşılaşmadım. Çünkü 26 sene bayağı bir yıl" dedi.

"Aşkın yaşı var mıdır?" sorusuna ise güzel oyuncu, "Aşkın yaşı vardır. Ben diğer insanların yaşadıklarına saygı duyuyorum ama ben ilişkiye başka bir gözle bakıyorum" diye yanıt verdi.

Çehre, 1967'de Yılmaz Güney'le evlenmişti. Kendi deyimiyle, "Ülke meselelerinden yaşama bakışına kadar her türlü konuda bakış açısı kazanmasında Yılmaz Güney’in katkısı oldu. O zamanlar ayakları yere basmayan genç kız, yani ben işin ciddiyetini Yılmaz’dan öğrendim" diyerek Güney'in deneyimlerinden çok şey öğrendiğini belirtmişti.