Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce bu hafta Taksim Meydanı'nda olacak mı? Gürkan Hacır açıkladı

tv100 programcısı Gürkan Hacır, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'nin, katılması planlanan Taksim Meydanı programına ilişkin "Program, tarih konusunda mutakabat sağlanamaması üzerine 12 Şubat 2024 pazartesi ne yazık ki gerçekleşemiyor. Ünlüce ve Hatipoğlu ile tarih üzerinde mutakabat sağlayınca izleyicilerimizi bilgilendireceğim." ifadelerini kullandı.

Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce bu hafta Taksim Meydanı'nda olacak mı? Gürkan Hacır açıkladı

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, 12 Şubat Pazartesi günü Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına katılması bekleniyordu.

Gürkan Hacır, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, programın tarih konusunda mutakabat sağlanamaması üzerine 12 Şubat 2024 pazartesi günü gerçekleşemeyeceğini duyurdu.

"TARİH KONUSUNDA MUTAKABAT SAĞLANAMADI"

Gürkan Hacır, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"5 Şubat 2024 Pazartesi günkü Taksim Meydanı programımızda, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayşe Ünlüce ile AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Nebi Hatipoğlu beraber programa çıkma konusunda mutabakata varmışlardı. Benim, 12 Şubat’ı işaret ederek “Haftaya bekliyoruz” diyerek anons ettiğim program, “tarih konusunda mutakabat sağlanamaması üzerine” bu hafta yani 12 Şubat 2024 pazartesi ne yazık ki gerçekleşemiyor.

"MUTAKABAT SAĞLANINCA İZLEYİCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRECEĞİM"

İki adayın da birlikte programa çıkma söz ve kararlarını her ikisiyle de görüşerek teyit ettim. Sayın Ünlüce 26 Şubat tarihini sayın Hatipoğlu ise 12 Şubat veya 19 Şubat tarihini teklif ettiler. Sn. Ünlüce ve Sn. Hatipoğlu ile tarih üzerinde mutakabat sağlayınca izleyicilerimizi bilgilendireceğim. Demokrasimiz için yepyeni bir sayfa açacak bu programı TV100 ekranlarında yapmaktan mutluluk duyacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim."