Şok boşanmada kılıçlar çekildi

2012 yılında evlendikten ve 1 çocuk sahibi olduktan sonra bu yıl karşılıklı boşanma davası açan Şaşmaz çifti arasındaki gerilim büyüyor. Nagehan Şaşmaz'ın iddialarına belgeyle yanıt veren Necati Şaşmaz'a bir yanıt daha geldi.

Şok boşanmada kılıçlar çekildi

Türkiye'nin en ünlü çiftlerinden Necati ve Nagehan Şaşmaz çiftinin daha önce de boşanacağı iddia edilmiş ancak ikili aile birliğini koruyarak evliliklerini devam ettirmişti. Son olarak karşılıklı açılan boşanma davaları nedeniyle gerilimli günler yaşanıyor.

Nagehan Şaşmaz, kocasının Amerika'da başka bir kadınla evli olduğu iddiasını ortaya atınca Necati Şaşmaz bir boşanma belgesi yayınlayarak evli olmadığını ifade etti. Şaşmaz'a göre evliliği 1 yıl dahi sürmeden sona erdi.

Şaşmaz'ın bu yanıtı ve eşi hakkındaki iddialarının ardından Nagehan Şaşmaz'ın avukatından bir açıklama daha geldi. Nagehan Şaşmaz'a göre Necati Şaşmaz Amerika'daki evliliğini hem resmi makamlardan hem de kamuoyundan gizledi. İşte o açıklama;

KAMUOYUNA DUYURULUR

Müvekkilimiz Nagehan Şaşmaz ile M. Necati Şaşmaz arasında devam eden boşanma davası esnasında, M. Necati Şaşmaz’ın A.B.D’de evli olduğuna dair bilgi müvekkilimize ulaşmıştır. Haricen yapılan araştırmalarda suç duyurusuna konu bilgi ve belgelere ulaşılmış ve Anayasal Başvuru hakları kullanılarak Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.

Müvekkilimizi şikayet hakkını kullandığı için rant peşinde koşmakla suçlayan M. Necati Şaşmaz’ın öncelikle cevap vermesi gereken sorular; bu evliliği müvekkilimizden ve yakınlarından ve aslında kamuoyundan niçin sakladığı, bu evliliği Türkiye'de resmi makamlara neden bildirmediği, kendisinden 25 yaş büyük bir kadın ile niçin ABD'de bir evlilik yaptığı ve kendi sunduğu belgeye göre neden 4 yıl evli kaldığıdır.

Ayrıca her basın açıklamasında kamuoyunu yanıltarak müvekkilimizi ağır kusurlu olmakla suçlayan M. Necati Şaşmaz’ın, devam eden soruşturma dosyasında şüpheli olarak verdiği “Ben öncelikle boşanma davası açma niyetinde değildim. Ancak whatsapptan eşimin yazışmalarını görünce boşanmaya hazırlık yaptığını, bu şekilde konuşmalar yaptığını görünce öncelikle kendim boşanma davası açtım.” beyanı ile gerçekdışı ve asılsız olduğunu belgelediği “ağır kusur” iddiasını gerekçelendirmesi ve açıklaması gerekmektedir.

Müvekkilimizin kişilik haklarına saldırı niteliğinde olan ve iftiradan öteye gidemeyen tüm bu asılsız iddialar nedeniyle hukuki yollara başvurulacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.