Necip Memili'den büyük itiraf! Usturuplu bir insanım artık!

Ünlü oyuncu Necip Memili, bir televizyon programına konuk oldu. Memili, özel hayatına dair konuştu. Memili baba olduktan sonra hayatının değiştiğini belirtirken, "Usturuplu bir insanım artık. Bakış açım değişti, insanları artık daha iyi dinliyorum." dedi.

Necip Memili'den büyük itiraf! Usturuplu bir insanım artık!

2020 yılında eşi Didem Dayıcıoğlu ile kızları Asya’yı kucaklarına alan Necip Memili baba olduktan sonra değişen hayatına dair konuştu.

"BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YARATTI BENDE KIZIM"

Memili'nin açıklamaları şöyle:

“Usturuplu bir insanım artık. Kız çocuğu babası olduğum için daha usturuplu bir insanım, etrafa karşı... Büyük bir değişim yarattı bende kızım. 4-5 sene önceki halimle şu an ki halim arasında çok büyük fark var. Bakış açım değişti, insanları artık daha iyi dinliyorum. Arabayı hızlı kullanmıyorum.”

Necip Memili'den büyük itiraf! Usturuplu bir insanım artık! - Resim : 1

NECİP MEMİLİ KİMDİR?

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana’da doğan Necip Memili, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarından bu yana birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu halen Moda Sahnesi’nde tiyatro oyunlarına devam etmektedir.

Dizi kariyerine 2006 yılında ‘Yaprak Dökümü’ ile başlayan oyuncu, ‘Dila Hanım’ dizisindeki Azer rolü ile dikkat çekmiştir. ‘Hanımın Çiftliği’, ‘Yalan Dünya’, ‘Bedel’, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ve ‘Dolunay’ gibi yapımlarda rol alan Memili, son olarak oynadığı Ay Yapım imzalı ‘Şahsiyet’teki performansıyla büyük beğeni topladı.

‘Halam Geldi’, ‘Sürgün İnek’, ‘Yok Artık’ ve ‘Kaçma Birader’ gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu, ‘Çukur’ dizisinde Koçovalı Ailesi’nin en büyük kardeşi Cumali’ye hayat verdi.