Nejat İşler'e sorulan "Mutlu musunuz?" sorusuna cevap: "Buralar karışık. Ben, her gün ölümü düşünüyorum"

Ünlü oyuncu Nejat İşler, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü Bitiyatro'da düzenlenen özel etkinlikte gazetecilerle konuştu. 24 gün önce hayatını kaybeden yazar Edward Bond’un Dünya Tiyatro Bildirisi'ni okuyan İşler'e, "Mutlu musunuz?" diye sorulduğunda şunları söyledi; "Buralar karışık. Ben, her gün ölümü düşünüyorum. Öleceğini bilen tek varlık biziz. O yüzden bıraksınlar bu işleri" dedi

Nejat İşler'e sorulan "Mutlu musunuz?" sorusuna cevap: "Buralar karışık. Ben, her gün ölümü düşünüyorum"

Ünlü oyuncu Nejat İşler, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü Bitiyatro'da düzenlenen özel etkinlikte gazetecilerin sorularını cevapladı. Oyuncuya sorulan "Mutlu musunuz?" sorusuna ise ilginç bir cevap verdi. "Buralar karışık. Ben, her gün ölümü düşünüyorum. Öleceğini bilen tek varlık biziz. O yüzden bıraksınlar bu işleri" dedi.

Nejat İşler, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü Bitiyatro'da düzenlenen özel etkinlikte kutladı. İşler, etkinlikte; 24 gün önce hayatını kaybeden yazar Edward Bond’un Dünya Tiyatro Bildirisi'ni okudu.

Nejat İşler'e sorulan "Mutlu musunuz?" sorusuna cevap: "Buralar karışık. Ben, her gün ölümü düşünüyorum" - Resim : 1

Nejat İşler, anma töreninden sonra gazetecilerle sohbet ederek bazı açıklamalarda bulundu. Onlardan biri, Dünya Tiyatro Günü ile ilgiliydi; "Dünya Tiyatro Günü'nde en güzel yapılacak olan şey bir tiyatroya gitmek. Ben de bunu yaptım, burası benim ustamın tiyatrosu."

"ARTIK STADA GİDESİM GELMİYOR"

Fenerbahçe taraftarı olan Nejat İşler, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sırasında ve sonrasında yaşananlarla ilgili görüşleri sorulduğunda şunları söyledi; "Bizim ne düşündüğümüz pek önemi değil. Artık bu işlere başkaları karar veriyor. Artık stada gidesim gelmiyor. Adamın biri gidiyor, hakeme yumruk atıyor. Midemiz bulandı. Evet, küskünüm"

"HER GÜN ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM"

Geçmişte Gümüşlükspor'un başkanlığını yapan Nejat İşler, sözlerini şöyle sürdürdü; Amatördeyken rahattık. Orada işler temizdi. Buralar karışık. Ben, her gün ölümü düşünüyorum. Öleceğini bilen tek varlık biziz. O yüzden bıraksınlar bu işleri."

"MUTLULUK UZAK BİR ÜLKE"

Nejat işler, son olarak mutlu olup olmadığı yönündeki soruya; "Değilim. Mutluluk uzak bir ülke" cevabını verdi.