Nelsson’da anlaşma tamam! Yeni takımı belli oldu: Rekor bedelle Ada’ya gidiyor

Galatasaray’ın Danimarkalı stoperi Nelsson’un İngiliz ekibi Crystal Palace ile anlaştığı, sarı kırmızılı takımın 25 milyon Euro istediği belirtildi. Palace takımının bu bedeli ödemeye hazır olduğu, futbolcunun da transfer için izin istediği ifade edildi.

Nelsson’da anlaşma tamam! Yeni takımı belli oldu: Rekor bedelle Ada’ya gidiyor

Galatasaray’ın 2021 yılı yaz transfer döneminde 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Victor Nelsson, savunmanın en önemli parçalarından biri oldu. Abdulkerim Bardakcı ile iyi bir ikili oluşturan Nelsson, değerini de artırdı. Transfermarkt’a göre değeri 16.5 milyon Euro olan futbolcu dev takımların transfer listesine girdi.

Nelsson’da anlaşma tamam! Yeni takımı belli oldu: Rekor bedelle Ada’ya gidiyor - Resim : 1

İNGİLİZ EKİBİ TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Fanatik’in haberine göre İngiliz ekibi Crystal Palace, Nelsson’u transfer etmek istiyor. İngiliz ekibinin futbolcuyla anlaştığı, oyuncunun da Galatasaray’dan gitmek için izin istediği öne sürüldü.

Nelsson’da anlaşma tamam! Yeni takımı belli oldu: Rekor bedelle Ada’ya gidiyor - Resim : 2

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Galatasaray cephesinin Victor Nelsson için belirlediği bonservis ücreti 25 milyon Euro olduğu, Crystal Palace'ın bu bedeli ödemeye karar verdiği de gelen haberler arasında.

Nelsson’da anlaşma tamam! Yeni takımı belli oldu: Rekor bedelle Ada’ya gidiyor - Resim : 3

ERTEM ŞENER: SEZON SONUNDA GİDİYOR

Öte yandan spor spikeri Ertem Şener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Victor Nelsson Crystal Palace ile anlaştı. Sezon sonu gidiyor” diye yazdı.

Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 26 maça çıkan 24 yaşındaki stoper, 1 gol attı, 1 asist yaptı.