Nemrut'a ziyaret geldiler ayılar tarafından karşılandılar... Ayılar tarafından ağırlanan ziyaretçiler şaşkına döndü

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yer alan Nemrut Kalderası'na ziyarete giden turistler beklenmedik vahşi bir hayvan tarafından karşılanınca şaşkına döndüler. Ayılar tarafından karşılanan turistler, ayıların normalde vahşi hayvanlar olduğunu ama buradaki ayıların çok cana yakın olduğundan söz etti.

Nemrut'a ziyaret geldiler ayılar tarafından karşılandılar... Ayılar tarafından ağırlanan ziyaretçiler şaşkına döndü

Bitlis Tatvan'da bulunan Nemrut Kalderası doğa severler tarafından ziyaret ediliyor. Bu ziyaretlerden birisi sırasında doğa severleri hayrete düşücerek bir olay yaşandı. Sık sık ayılar tarafından ziyaret edilen Nemrut Kalderası'na yeniden gelen ayılar bu sefer turistler ile karşılaştı. Karşılarında birden fazla ayı gören vatandaşlar ilk önce korksalarda ayıların zararsız ve son derece cana yakın olduğunu fark ettiklerinde sakinleştiler.

 

Nemrut'a ziyaret geldiler ayılar tarafından karşılandılar... Ayılar tarafından ağırlanan ziyaretçiler şaşkına döndü - Resim : 1

 

AYILAR SIK SIK NEMRUT'A İNİYOR

Doğa harikası Nemrut Kalderası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi bünyesinde "Mükemmeliyet Ödülü" alan 2 bin 247 rakımdaki Nemrut Krater Gölü, son dönemde burada yaşayan ayılarla da gündemdeki yerini koruyor. Kalderayı ziyaret eden doğaseverler, ayılarla karşılaşmaları sonucu büyük sürpriz yaşadı.
Ünal Emen isimli vatandaş, ayıların vahşi hayvanlar olduğunu belirterek, “Buradaki ayılar sanki evcil hayvanlar. Buraya gelen ziyaretçiler de ayılara alışmış” dedi.

 

Nemrut'a ziyaret geldiler ayılar tarafından karşılandılar... Ayılar tarafından ağırlanan ziyaretçiler şaşkına döndü - Resim : 2