Nenad Bjelica neşteri vurdu: Trabzonspor’dan gidecek 3 futbolcu belli oldu! 5 yıldız da topun ağzında

Trabzonspor yönetimi, takımdaki tavan ücreti 1 milyon 500 bin Euro olarak belirlerken Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın devam etmeyeceği 3 futbolcu belli oldu. Ayrıca 5 futbolcu da performanslarına göre takımdan gönderilebilir.

Nenad Bjelica neşteri vurdu: Trabzonspor’dan gidecek 3 futbolcu belli oldu! 5 yıldız da topun ağzında

Trabzonspor yeni Başkanı Ertuğrul Doğan ve yeni Teknik Direktörü Nenad Bjelica yönetiminde yeniden yapılanmaya başladı. Bordo mavililer bu kapsamda takımda yüksek maaş alan futbolcuları takımdan gönderme yoluna gitti. Bu kapsamda Vitor Hugo, Peres ve Naci Ünüvar ile yollar ayrıldı.

Nenad Bjelica neşteri vurdu: Trabzonspor’dan gidecek 3 futbolcu belli oldu! 5 yıldız da topun ağzında - Resim : 1

3 FUTBOLCU GİDECEK

Hırvat teknik adam, bu isimlerin yanı sıra kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı, Gbamin ve Markovic ile devam etmeyi düşünmüyor.

Nenad Bjelica neşteri vurdu: Trabzonspor’dan gidecek 3 futbolcu belli oldu! 5 yıldız da topun ağzında - Resim : 2

5 FUTBOLCU TOPUN AĞZINDA

Sezon boyunca performanslarının üzerine koyamayan Bartra, Bardhi, Gomez, Larsen ve Umut Bozok gibi isimleri de mercek altına aldı.

Bu oyuncuların önümüzdeki sezonda sözleşmelerinin devam edecek olması nedeniyle yaşanacak gelişmelere göre hareket edilecek. Sözleşmesi sona erecek olan Marek Hamsik'in ise farklı kariyer planları bulunuyor. Söz konusu oyuncular farklı takımlara transfer olması veya ayrılması halinde 20 Milyon Euro gibi önemli bir bütçe alanı açılacak ve Bjelica'da dengeli yarışmacı takım kuracak.