Nenad Bjelica resmen açıkladı! Trabzonspor’un yeni transferi hayırlı uğurlu olsun!

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, anlaşma sağlanan Dimitrios Kourbelis’in bordo mavili ekibe transfer olduğunu açıkladı. Bjelica, “Dimitrios Kourbelis aramıza katılacak. En iyi kadroyu oluşturabilme adına çalışıyoruz. Bazı oyuncularla yaptığımız görüşmeler ileri boyuta oluşmuş durumda. 30 Haziran'daki ilk antrenmanımıza kadar 5-6 oyuncu aramıza katılmış olabilir” dedi.

Nenad Bjelica resmen açıkladı! Trabzonspor’un yeni transferi hayırlı uğurlu olsun!

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, düzenlediği basın toplantısında gelecek sezon planlaması ve takımdan ayrılma durumu olan isimler hakkında açıklamalarda bulundu.

TRANSFERİ AÇIKLADI

Panathinaikos ile sözleşmesi sona eren ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis hakkında konuşan Bjelica, “Dimitrios Kourbelis aramıza katılacak. En iyi kadroyu oluşturabilme adına çalışıyoruz” dedi.

Nenad Bjelica resmen açıkladı! Trabzonspor’un yeni transferi hayırlı uğurlu olsun! - Resim : 1

"5-6 OYUNCU ARAMIZA KATILMIŞ OLUR"

Trabzonspor’un transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Bjelica, “Bazı oyuncularla yaptığımız görüşmeler ileri boyuta oluşmuş durumda. 30 Haziran'daki ilk antrenmanımıza kadar 5-6 oyuncu aramıza katılmış olabilir” ifadelerini kullandı.

Nenad Bjelica resmen açıkladı! Trabzonspor’un yeni transferi hayırlı uğurlu olsun! - Resim : 2

"UĞURCAN'IN AYRILMASI DURUMUNDA KALECİ TRANSFERİNİ DEĞERLENDİREBİLİRİZ"

Takımdan ayrılacağı iddia edilen Uğurcan Çakır hakkında konuşan Bjelica, “Uğurcan, bizim birinci kalecimiz. Uğurcan'ın durumuna göre, çok büyük bir teklif gelip ayrılması durumunda kaleci transferini de değerlendirebiliriz” şeklinde konuştu.