Nepal'deki uçak kazasının anbean görüntüleri bir yolcu tarafından kaydedildi! Çığlıklar tüyler ürpertti

Nepal'de onlarca kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasında Hintli bir yolcunun, uçak düşmeden önce sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile o anları anbean kaydettiği ortaya çıktı.

Nepal'in başkenti Katmandu'dan yerel saatle 10.33 sıralarında 4’ü mürettebat toplam 72 kişi ile havalanan Yeti Havayolları'na ait çift motorlu ATR 72 tipi yolcu uçağı Pokhara Havaalanı'na iniş yaptığı sırada düşmüş, kazada 68 kişi hayatını kaybetmişti. Uçakta, 5 Hindistan, 4 Rusya, 2 Güney Kore ve 53 Nepal vatandaşının yanı sıra İrlanda, Avustralya, Arjantin ve Fransa’dan 1’er yolcunun bulunduğu aktarılmıştı.

ÇIĞLIKLAR TÜYLER ÜRPERTTİ

Nepal’de 68 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasından görüntüler ortaya çıktı. Hintli bir yolcu tarafından kayıt altına alınan görüntüler tüyler ürpertti. Hintli yolcunun uçak düşmeden hemen önce sosyal medyada açtığı canlı yayında uçağın anbean düşüşü kaydedildi. 

Hintli adam uçaktan manzarayı çekerken aniden uçağın sola yatmasıyla çığlıklar yükseliyor. Uçağın yere çakılıp alev aldığı görüntüler de anbean kaydedildi.