Neredeyse kendilerini unutacaklar! İşte balık hafızalarıyla ünlü dört burç

Zodyak'ın neredeyse kendini unutacak burçları belli oldu. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık... Sen de onlardan biri misin? İşte en unutkan dört burç...

Neredeyse kendilerini unutacaklar! İşte balık hafızalarıyla ünlü dört burç

Unutkan olmak hafızanın zayıf olması ile ilgili değil ancak astrolojide, verdikleri sözleri ve yaptıkları planları kendilerine göre gerekçelerle hatırlamayan bazı burçlar bunuyor.

Balık hafızalarıyla ünlü burçlar açıklandı. İşte unutkanlıklarıyla çığır açan dört burç... 

BALIK

Unutkanlıkta balık burcu başı çekiyor. Balıklar onlar için en önemli olan şeyleri, özellikle de sevdikleriyle ilgili ayrıntıları hatırlamakta çok iyidir. Daha sıradan ayrıntılar söz konusu olduğunda doktor randevularının saat kaçta olduğu veya bir telefon görüşmesine cevap vermek gibi. Balık, bu tür şeylerin akıllarından çıkmasına izin verme eğiliminde.

İKİZLER

Hızlı zihinleri ve konuşkanlıklarıyla bilinen ikizler burcu, sosyalleşmeyi sever ve yeni insanlarla tanışmaya yabancı değildir. Aynı anda çok fazla ayrıntıyı işleme yetenekleri onları inanılmaz derecede zeki yapar, ancak ikizler dikkatli olmazsa kendisini aşırı bilgi yüklemesiyle uğraşırken bulabilir. Dikkatlerini çekmek için yarışan çok sayıda hareketli parçaya sahip oldukları için ikizlerin hafızası çok kötü değil. Akılları her zaman maksimum hızda çalışıyor, bu da kesinlikle unutkan olabilecekleri anlamına geliyor. İkizler arkadaşınız bir konuşmanın bazı küçük ayrıntılarını hatırlayamazsa şaşırmayın.

KOÇ

Konuşulan konuları ayrıntılarına kadar unutmayan koç burcu haayt tempoları ile bir arkadaşlarıyla plan yaptıklarını veya bir yerde olmaya söz verip sonra gelmediklerini unutmaları alışılmadık bir durum değil. Koç her zaman en fazla dikkat süresine sahip değildir çünkü aynı anda zihinlerini meşgul eden pek çok şey vardır. Büyük resmi hatırlama eğilimindedirler, ancak daha ince detayları hatırlayamamaktadırlar. Umursamadıklarından değil, sadece şu anki görevlerini bitirmeden önce her zaman tabaklarındaki bir sonraki şeyi düşünüyorlar.

TERAZİ

Yaşama sevinçleri ile tanınan terazi burçları hayatın daha ince ayrıntılarına odaklanmak veya küçük şeyleri hatırlama konusunda strese girmek yerine, hayatı o anda kucaklamayı ve sonra endişelenmeyi tercih eder. Ve kendilerini çok fazla zorlamaktan veya başkalarının ne düşündüğü konusunda endişelenmekten hoşlanmadıkları için, bu kayıtsızlık olarak okunabilir. Terazilerin akışa uygun tutumu, gerçekte olduğundan daha dikkatsiz görünmelerine neden olabilir. İş son teslim tarihlerini veya en çok değer verdikleri kişilerle ilgili ayrıntıları takip etmek söz konusu olduğunda, Terazi yarı organize kalabiliyor yani iş detaylara geldiğinde gerçekleri doğru bir şekilde tutamıyorlar.