Neslihan Atagül: Kadir ne isterse onu yapmaya hazırım

Kadir Doğulu, katıldığı bir söyleşide kendisine olan aşkını haykıran eşi Neslihan Atagül’ün sözlerine hangi karşılığı verdi?

Sekiz yıl aradan sonra “Gecenin Ucunda” dizisinde beraber kamera karşısına geçen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, aşklarını her fırsatta dile getiriyor. Atagül geçen hafta Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü’nün düzenlediği söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Ünlü oyuncu, 6 yıldır evli olduğu Kadir Doğulu’ya olan aşkını anlattı.

30 yaşındaki Neslihan Atagül, kendisinden 10 yaş büyük olan eşiyle zaman zaman sorunlar yaşadıklarını da belirtti.

Neslihan Atagül ayrıca söyleşi sırasında öğrencilerin isteği üzerine Kadir Doğulu’yu görüntülü olarak da aradı.

Öte yandan Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’le beraber kurduğu yapım şirketinin çektiği günlük dizi Leylifer’in ekibine yeni yıl öncesi Etiler’de kutlama yemeği verdi. 120. Bölümünün çekimleri tamamlanan dizinin Kübalı başrol oyuncusu Kamilla Duarte Çakır, partneri Can Verel’le önce yurt dışında seyirciyle buluşan proje hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Magazin Hattı’nın sorularını yanıtlayan Kadir Doğulu’ya eşi Neslihan Atagül’ün Eskişehir’de katıldığı söyleşide kendisi hakkında sarf ettiği aşk dolu sözler hatırlatıldı.

Doğulu, Neslihan Atagül’ün kendisini görüntülü olarak aradığı sırada önemli bir toplantıda olduğunu söyledi.

Kadir Doğulu, eşiyle aynı sette olmanın çok avantajlı bir durum olduğuna da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu yeni yılda başrolünü oynadığı bir kitap uyarlaması olan “Kimdir Bu Mitat Karaman?” filmini sinemalarda seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Kadir Doğulu, aynı zamanda 2 yıl önce aramızdan ayrılan efsane şovmen “Huysuz Virjin”in hayat hikayesini anlatacak olan filmin de yapım ortağı oldu.