Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu ekranlarda da buluşturan dizi Gecenin Ucunda dizisinde heyecan dorukta! Gecenin Ucunda özel bölüm izle!

STAR TV ekranlarında Salı günleri ekrana gelen Gecenin Ucunda bu hafta özel bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin detayları seyirciler tarafından arama motorlarında aratılıyor. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümü yayınlandı. İşte özel bölüm izleme linki…

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu ekranlarda da buluşturan dizi Gecenin Ucunda dizisinde heyecan dorukta! Gecenin Ucunda özel bölüm izle!

Seyircilerinden tam not alan dizi Gecenin Ucunda’nın son bölümü yayınlandı. Her salı Star Tv ekranlarında yayınlanan dizinin son bölümü yayınlandı. Dizide Macide, Ahmet’le Nermin’in tuzağına düşmüştür ve elini kana buladığını zannederken, Nermin kendini bu işin içinden sıyırmayı başarmıştır.

Nermin’in hatası taşları yerinden oynatacak

 Nermin’in suç ortağı Ahmet hastanede ölümle pençeleşirken, diğer suç ortağı Serra ise korkusundan susmakta ve başının bu yüzden derde gireceğinden korkmaktadır. Kazım çevrilen bu oyunlardan habersiz Macide’yi düştüğü belanın içinden kurtarmaya çalışmakta, bir çıkış yolu aramaktadır. Sonunda kendini feda etmekten başka çare bulamayan Kazım, aşkı için siper olmaya hazırlanırken, Nermin’in hiç beklenmedik hatası bütün dengeleri değiştirecek, taşları yerinden oynatacaktır.

 Gecenin Ucunda izlemek için tıklayınız