Yasak Elma dizisinde tarih tekerrür etti! Usta oyuncu diziye böyle veda etti!

Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Berk Oktay ve Eda Ece'nin başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da Hasan Ali karakterine can veren usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın diziden ayrılacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Yasak Elma dizisinde tarih tekerrür etti! Usta oyuncu diziye böyle veda etti!

FOX TV'nin entrikası eksik olmayan dizisi Yasak Elma dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle yine ilgiyle izlendi. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Nesrin Cavadzade gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran Yasak Elma'da dün akşam heyecan yine zirvedeydi.

Erdal Özyağcılar'ı da zehirledi

Yeni sezon için şimdiden onayı alan Yasak Elma dizisinin son bölümünde şoke eden gelişmeler yaşandı. Nesrin Cavadzade'nin hayat verdiği Şahika karakteri kocasını zehirlemek için kolları sıvadı. Nesrin Cavadzade'nin karakteri Şahika yine yapacağını yaptı. Hasan Ali'ye hayat veren Erdal Özyağcılar'ı dizide zehirledi.

Erdal Özyağcılar'ın hayat verdiği Hasan Ali, resmen oyuna geldi. Yasak Elma dizisinde tarih tekerrür etti.  Geçtiğimiz sezon evli olduğu Nadir'i öldüren Şahika, bu kez Hasan Ali'yi hedef aldı. Şahika, Hasan Ali ile yiyeceği akşam yemeğini kendi elleriyle hazırladı. Yemeğine ise zehir koydu. Şahika'nın kendisini zehirlediğini anlayan Hasan Ali, çırpınsa da kurtulamadı. 

Acılar içinde yere yığılan Hasan Ali'nin karşısına geçen Şahika, ''Ben bu anı bir yerden hatırlıyorum'' diyerek eski kocasına göndermede bulundu.

Hasan Ali'nin öldüğünü yani Erdal Özyağcılar'ın diziden ayrılacağının sinyalini verdi.