Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle yakalanınca kaçmaya çalıştı, ama başaramadı!

Oyuncu Nesrin Cavadzade, bir süre önce uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Gökhan Alkan'dan ayrılmıştı. Cavadzade, önceki gün Etiler'de yeni sevgilisiyle görüntülendi. Bir mekanın cam kenarında romantik bir akşam yemeği yiyen ikili, mekanın arka kapısından kaçmayı deneseler de görüntülenmekten kaçamadılar.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle yakalanınca kaçmaya çalıştı, ama başaramadı!

Oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşamıştı. Uzun zamandır suskun olan Nesrin Cavadzade, önceki gün Etiler'de yeni sevgilisiyle görüntülendi.

"ANNEM SORMUYOR BU KADAR"

Geçen aylarda Bebek'te görüntülenen Cavadzade, nişanlısı Gökhan Alkan ile nikah masasına ne zaman oturmayı planladığı sorusuna "Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim" yanıtını vererek sitem etmişti.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle yakalanınca kaçmaya çalıştı, ama başaramadı! - Resim : 1

Güzel oyuncunun ise, aynı dizide rol aldığı bir diğer meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü.

URAZ KAYGILAROĞLU, HABERLERİN ASILSIZ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Çıkan haberlerin ardından Kaygılarıoğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Yakışıklı oyuncu: "Bugün rol arkadaşım Nesrin Cavadzade'yle ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır. İlgilisinin bilgisine." ifadelerini kullanmıştı.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle yakalanınca kaçmaya çalıştı, ama başaramadı! - Resim : 2

Uzun zamandır aşk hayatında sessiz olan Nesrin Cavadzade, önceki gün Etiler'de yeni sevgilisiyle görüntülendi. Bir mekanın cam kenarında romantik bir akşam yemeği yiyen ikili, kısa süre sonra oturdukları yerden kalktı.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle yakalanınca kaçmaya çalıştı, ama başaramadı! - Resim : 3

Sevgililer, mekanın arka kapısından kaçmayı denese de başarılı olamadı. Kaçış planı tutmayınca bir süre içeride bekleyen ikili, sonrasında farklı arabalarla oradan ayrıldı.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle yakalanınca kaçmaya çalıştı, ama başaramadı! - Resim : 4

Oyuncu, aşk sorularını yanıtsız bırakarak hızlıca oradan ayrıldı.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle yakalanınca kaçmaya çalıştı, ama başaramadı! - Resim : 5