Nesrin Cavadzade’den çocuk itirafı! Anne mi oluyor?

Son olarak Yasak Elma dizisinde Şahika rolüyle ekrana gelen Nesrin Cavadzade, bir mağazada objektiflere takıldı. Gökhan Alkan ile aşk yaşayan güzel oyuncu çocuk itirafında bulundu.

Nesrin Cavadzade’den çocuk itirafı! Anne mi oluyor?

Yasak Elma dizisinde rol aldıktan sonra birliktelik yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, geçtiğimiz yıl kasım ayında aşklarını ilan etmişti. Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Cavadzade, çocuk itirafında bulundu.

Nesrin Cavadzade’den çocuk itirafı! Anne mi oluyor? - Resim : 1

"SİZE GÜZEL GÖRÜNMEK İÇİN..."

Toplumdaki aşılanma oranının yükselmesiyle birlikte dışarıda maske takmadığını açıklayan Nesrin Cavadzade, "Siz aşı oldunuz mu?" sorusuna yanıt verdi.

Nesrin Cavadzade’den çocuk itirafı! Anne mi oluyor? - Resim : 2Cavadzade, "Evet, size güzel görünmek için maske takmadım. Güvenli buluyorum, herkes aşısını oluyor. Ne güzel... Ben bu soruya cevap vermeyeyim" şeklinde konuştu.

Nesrin Cavadzade’den çocuk itirafı! Anne mi oluyor? - Resim : 3

Ayrıca ünlü oyuncuya, geçtiğimiz günlerde bebekleri çok sevdiğini söylemesi ve 6-7 çocuk yapabileceği yönündeki açıklaması hatırlatıldı.

Nesrin Cavadzade’den çocuk itirafı! Anne mi oluyor? - Resim : 4

"ÇOCUK İSTİYORUZ"

Nesrin Cavadzade, muhabirlerin, "Gerçekten 6-7 çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor" şeklinde yanıt verdi.

Nesrin Cavadzade’den çocuk itirafı! Anne mi oluyor? - Resim : 5