Nesrin Cavadzade'den olay kutlama! Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğdu

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda, Nesrin Cavadzade'nin Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğduğu görüldü. Görüntülere çok sayıda yorum geldi.

Üç Kuruş dizisinde başrolü paylaşan Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu'nun görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

İkili, Kaygılaroğlu'nun doğum günü kutlaması vesilesiyle bir mekanda eğlendi. İkilinin samimi görüntüleri ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Cavadzade, paylaştığı görüntülerde ünlü oyuncu için "Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın" notunu düştü. Ancak ikilinin samimi anları akıllara "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu getirdi.

Nesrin Cavadzade'den olay kutlama! Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğdu - Resim : 1

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Uraz Kaygılaroğlu konu hakkında açıklama yapmıştı. Uraz Kaygılaroğlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Bugün rol arkadaşım Nesrin Cavadzade'yle ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır, ilgilisinin bilgisine" ifadelerini kullanarak, 'aşk' iddialarını yalanlamıştı.