Nesrin Cavadzade’nin yeni aşkını annesi onayladı! ‘Beğenmez olur mu?’

Nesrin Cavadzade geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisiyle kameralara yakalanmıştı. Bebek’te bir mekanda kameralara yakalanan Cavadzade, sevgilisini annesiyle tanıştırdığını belirtti. Annesinin yeni aşkını beğendiğini ve ilişkilerini onayladığını açıkladı.

Nesrin Cavadzade’nin yeni aşkını annesi onayladı! ‘Beğenmez olur mu?’

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan ile nişanlanmıştı. Nikah masasına oturmak için hazırlık yapan ikili, 2022’de aşklarını bitirme kararı almıştı.

Nesrin Cavadzade’nin yeni aşkını annesi onayladı! ‘Beğenmez olur mu?’ - Resim : 1KAMERALARA YAKALANDILAR

Nesrin Cavadzade, önceki gün Etiler göbeğinde yeni sevgilisiyle objektiflere takılmıştı. Bir mekanın cam kenarında birbirine aşkla  bakan sevgililer, görüntülenince ortalığı birbirine katmıştı. Kısa süre sonra oturdukları yerden hemen kalkarak önce arka kapısından kaçmayı deneyen çift, daha sonra yüzlerini kapatarak farklı arabalarla hedef şaşırtmaya çalışmıştı. 

Nesrin Cavadzade’nin yeni aşkını annesi onayladı! ‘Beğenmez olur mu?’ - Resim : 2GÜZELLİĞİ GÖZ KAMAŞTIRDI

41 yaşındaki Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te kameralara yansıdı. Elbisesi ve güzelliği ile göz kamaştıran oyuncunun yaza hazır olduğu görüldü.

Nesrin Cavadzade’nin yeni aşkını annesi onayladı! ‘Beğenmez olur mu?’ - Resim : 3"İLİŞKİMİZ GAYET İYİ"

Ünlü isim, gazetecilerin sorularını "Sonra konuşalım" diyerek kibarca geri çevirirken, Etiler'de görüntülendiği yeni sevgilisiyle ilişkilerin gayet yolunda ilerlediğini söyledi.

Nesrin Cavadzade’nin yeni aşkını annesi onayladı! ‘Beğenmez olur mu?’ - Resim : 4ANNEMLE TANIŞTIRDIM

"Anneniz ile tanıştı mı sevgiliniz? Anneniz beğendi mi?" sorusuna "Evet tanıştılar, beğendi beğenmez olur mu!" diye cevap veren Cavadzade, yeni aşkını ailesiyle tanıştırdığını açıkladı.

Nesrin Cavadzade’nin yeni aşkını annesi onayladı! ‘Beğenmez olur mu?’ - Resim : 5