Netflix üyeliği olmadan yakınlarından şifre alanları üzecek haber! 2023'te her şey değişecek

Üyeliği olmayıp yakınlarının Netflix hesaplarını kullananları üzecek haber. Netflix 2023 yılının başından itibaren şifre paylaşımını durduracak.

Netflix üyeliği olmadan yakınlarından şifre alanları üzecek haber! 2023'te her şey değişecek

Netflix'te şifre paylaşma döneminin sona ereceği konuşuluyordu. Üçüncü çeyrekle ilgili açıklamalarında bu konuya da değinen Netflix yetkilileri, şifre paylaşımının 2023 yılının başı itibarıyla sona ereceğini açıkladı.

Netflix'ten bir iyi bir kötü haber

Netflix bir süredir, birkaç kişinin bir araya gelip tek bir Netflix aboneliği satın almasını engellemek için çalışmalarını sürdürüyor. Üçüncü çeyrekle ilgili açıklamalarında bu konuya da değinen Netflix yetkilileri, şifre paylaşımının 2023 yılının başı itibarıyla sona ereceğini açıkladı. Netflix, 2021 yılında radikal bir karar almış ve video oyun sektörüne giriş yapacağını duyurmuştu. Bugüne kadar da Netflix'in yayınladığı oyunları gördük. Yapılan son açıklamalar, Netflix'teki yeni oyun furyasının bundan sonra da devam edeceğini gözler önüne seriyor. Yapılan açıklamaya göre bugüne dek 35 mobil oyun yayınlayan Netflix, 55 yeni oyun üzerinde çalışıyor ve bu oyunlar, 2022 yılı sona ermeden yayınlanacak.