Netflix zammı resmen duyurdu

Netflix, 9 Ağustos tarihi itibariyle zam yapacağını resmen açıkladı. Bugün Netflix'e giren kullanıcılar ekranlarında zam mesajını gördü. Netflix'in en düşük aylık ücreti olan 15.99 TL, 9 Ağustos'tan itibaren 17.99 olacak. İşte Netflix yeni fiyat tarifesi.

Netflix zammı resmen duyurdu

Netflix daha önce fiyatların artacağına yönelik bir sosyal deney yapmış ve kullanıcıların tepkisini ölçmüştü. Kullanıcıların fiyat artışına itiraz etmemesinin ardından bugün resmi açıklama ile Netflix ücretlerinin 2 lira artacağı resmen duyuruldu.

Netflix'in resmi web sitesine giren kullanıcıları, "Ödediğiniz aylık ücret 9 Ağustos tarihi itibarıyla 17,99 TL olacaktır" mesajı karşıladı.

Netflix'in sitesine giren kullanıcılar yeni zamlı fiyat mesajıyla karşılaştı.
Netflix'in sitesine giren kullanıcılar yeni zamlı fiyat mesajıyla karşılaştı.

Netflix yeni ücret tarifesi

Temel - Ayda 17,99 (1 ekranda, standart çözünürlükte izleyebilirsiniz. Videoları 1 telefon ya da tablete indirebilirsiniz.)

Standart HD - Ayda 29,99 (Aynı anda 2 ekran üzerinde izleyebilirsiniz. HD kullanılabilir. Videoları 2 telefon ya da tablete indirebilirsiniz.)

Özel Ultra HD - Ayda 41,99 (Aynı anda 4 ekran üzerinde izleyebilirsiniz. HD ve Ultra HD kullanılabilir. Videoları 4 telefon ya da tablete indirebilirsiniz.)

Haziran'da da zam iddiaları gündeme gelmişti

Türkiye'de en çok kullanılan platformlardan biri olan Netflix'in, Haziran ayında da zam yapacağı iddia edilmişti. Yapılan zam listesinde ise şu rakamlara yer verilmişti.

Türkiye’de 15.99 TL olan temel aylık üyelik paketinin fiyatı 17.99 TL, 27.99 TL olan standart aylık üyelik paketinin fiyatı 29.99 TL ve 39.99 TL olan özel aylık üyelik paketinin fiyatı 41.99 TL.

20 Haziran'da geçerli olacağı duyurulacağı zam oranı geri çekilmişti. Haziran'da belirtilen zamlar 9 Ağustos itibarıyla geçerli olacak.