Netflix'ten bir oturuşta bir sezonu bitiren kullanıcılara müjdeli haber geldi

Netflix peş peşe gelen zam haberleri sonrasında kullanıcıların yüzünü güldüren bir haberle geldi. Firma yeni güncellemesiyle peş peşe bölüm izledikten sonra reklamsız bir bölüm yayınlayacak.

Netflix'ten bir oturuşta bir sezonu bitiren kullanıcılara müjdeli haber geldi

Zam haberlerinden sonra şirket nihayet gündeme bomba gibi düşecek bir gelişme ile karşımızda. Bir gecede bir sezonu bitirmek artık daha keyifli olacak. Netflix bölümleri art arda izleyen kullanıcıları için güzel bir haberle geldi. Shiftdelete.net'in haberine göre; gelecek yılın başından itibaren Netflix, art arda üç bölümü izledikten sonra reklamsız bir bölüm yayınlayacak. İşte detaylar..

NETFLIX BAZI REKLAMLARI ATLAYACAK

Netflix, daha önce kullanıcıları koltuklarına bağlı tutmanın öneminden bahsetmişti. Şirket geçen yıl arka arkaya yayın modelinin önemli bir etkileşimi artırmaya yardımcı olduğunu düşündüğünü belirtti. bu sayede şirket aslında yeni güncellemenin sinyallerini çok önceden verdi. Şimdi ise bunu izleyicilerin ekran başından ayrılamayacağı yeni güncellemesini açıkladı.

Netflix’in art arda izleme güncellemesiyle birlikte içerikleri kapatmak yerine izlemeye devam edeceksiniz. Buna ek olarak şirket, reklam destekli planının lansmanını takip eden yılda aylık 15 milyon aktif kullanıcıyı çektiğini de bildirdi. Netflix, mayıs ayında reklam yayınlayan aylık 5 milyon aktif kullanıcı olduğundan bahsetti. Bu durum da reklam katmanının hala büyüdüğünün bir işareti oldu.