Kardeşlerim'in Melisa’sı Damlasu İkizoğlu’un sevgilisi bakın kim çıktı

NGM Medya'nın Kardeşlerim dizisinde Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun sevgilisi şaşırttı! Damlası İkizoğlu’nun sevgilisiyle birlikte olduğu fotoğrafı hayranlarının beğenisine sundu.

Kardeşlerim'in Melisa’sı Damlasu İkizoğlu’un sevgilisi bakın kim çıktı

NGM Medya yapımının ATV için çektiği kardeşlerim dizisi ses getiren yapımların arasında yer aldı. Dizi oyuncu kadrosuyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Öyle ki sezon arası veren dizi yeni bölümleri merakla beklenen diziler arasında da yerini almayı başardı.

Birçok dizi final kararı alarak ekrana veda ederken Kardeşlerim dizisi bunların arasından rahatlıkla sıyrılabildi.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Simge Selçuk isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi Melisa karakterini genç oyuncu Damlasu İkizoğlu canlandırıyor. Başarılı oyuncu Kardeşlerim dizisinin yeni sezonunda Kadir’in hapiste olduğu süre boyunca verdiği destekle çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Kardeşlerim'in Melisa’sı Damlasu İkizoğlu’un sevgilisi bakın kim çıktı - Resim : 1

Damlasu İkizoğlu’nun sevgilisi ise hayranlarını bir hayli şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde Ali Gökmen Altuğ ile birlikte olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ancak Damlasu İkizoğlu sevgilisi Oral Özer ile birlikte olduğu fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sununca ortaya atılan iddialar da yalanlanmış oldu.