Vefat etmiş babasının doğum gününde evlenen oyuncu 30 yaş küçük eşinden bebek bekliyor!

Nıcolas Cage ve kendisinden 30 yaş küçük beşinci eşi Riko Shibata, bebek beklediklerini açıkladı.

Vefat etmiş babasının doğum gününde evlenen oyuncu 30 yaş küçük eşinden bebek bekliyor!

Hollywood yıldızının önceki ilişkilerinden 16 yaşındaki Ka-El Coppola ve 31 yaşındaki Weston Coppola'dan sonra üçüncü çocuğu olacak.

57 yaşındaki Nicolas, Cage temsilcisine göre 16 Şubat 2021'de "Las Vegas'taki Wynn Hotel'de düzenlenen düğünle" Riko ile dünyaevine girdi.

Amerikalı aktör Nicolas Cage, 5. evliliğini Riko Shibata ile gerçekleştirdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Cage, vefat etmiş babasının doğum gününü onurlandırmak için 16 Şubat'ta sade bir tören düzenledi.

Evliliğine dair açıklamalarda bulunan Nicolas Cage, "Çok mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

Riko 27 yaşında ve Nicolas'ın en büyük oğlundan dört yaş küçük. 

Ünlü isim şimdi de beşinci eşi Riko Shibata'dan, bebek beklediklerini açıkladı.

Daha önce 4 evlilik yaptı

Bir dönem meslektaşı Christina Fulton ile aşk yaşayan Nicolas Cage'in bu ilişkiden Weston Coppola Cage adında bir oğlu bulunuyor.

Cage, ilk evliliğini 1995 yılında oyuncu Patricia Arquette ile gerçekleştirdi. Ancak ikili, 2001 yılında boşanmıştı.

Ünlü aktör, daha sonra Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley ile 2002'de dünyaevine girdi. Ancak Cage ve Presley, iki yıl sonra yollarını ayırmıştı.

Nicolas Cage, Kore kökenli Alice Kim ile 2004-2016 yılları arasında evli kaldı. İkilinin, Kal-El adında bir oğlu bulunuyor.

Aşka küsmeyen Cage, 2019 yılında Erika Koike ile evlenmişti. Ancak Nicolas Cage ve Erika Koike, nikah masasına oturduktan 4 gün sonra boşanmıştı.