Nimet Abla Gişesi'ne akın var! Kuyruğun sonu yok

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kısıtlamaları kapsamında yılbaşını bu yıl evlerinde karşılayacak vatandaşlar, Eminönü'ndeki iş yerlerinden alışveriş yaptı. Eminönü'de Nimet Abla Gişesi önünde kuyruk oluştu.

Nimet Abla Gişesi'ne akın var! Kuyruğun sonu yok

Yılbaşı alışverişi yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği bölgelerden Eminönü ve Mısır Çarşısı, hareketli günlerinden birini yaşıyor. Özellikle kuruyemiş ve hediyelik eşya satılan dükkanlarda yoğunluk dikkati çekiyor.

Nimet Abla gişesi önünde kuyruk oluştu

Milli Piyango İdaresinin Yılbaşı Özel Çekilişi için belirlediği 100 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen vatandaşlar da Nimet Abla Gişesi'nin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Salgın nedeniyle maske, mesafe kuralının uygulandığı kuyrukta, güvenlik görevlileri vatandaşları sık sık sosyal mesafeye uymaları konusunda uyardı.

Büyük ikramiye hikayeleri

Kuyrukta bekleyen vatandaşlardan Mesut Bağdat büyük ikramiyenin kendisine çıkması halinde parayı önce çocuklarına harcayacağını, bir bölümüyle de hayır yapacağını söyledi.

Özel bir üniversitede mimarlık öğrenimi gören Ece Demiral, ikramiyeyi eğitimi için harcayacağını ve yurt dışına gitmeyi istediğini dile getirdi.

Güvenlik görevlisi Hakan Taşova, her yıl şansını denediğini belirterek, "Deniyoruz ama çıkmıyor. Bu sene de çıkacağını düşünmüyorum ama yine de kuyruğa girdim ve şansımı denemek istiyorum. Herkese sağlıklı, huzurlu koronadan kurtulmuş bir yıl diliyorum." diye konuştu.