Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı'ya sitem dolu sözler! Nisa 'nın şampiyonluğu için olay açıklama

Survivor finali ve şampiyonu günlerdir tartışılıyor. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının ardından eleştiriler bitmiyor. Olaylı şampiyonluktan sonra hem izleyenler hem de yarışmacılar olaya tepki gösterdi. Bu kez de Survivor Naginan manidar bir paylaşımda bulundu.

Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı'ya sitem dolu sözler! Nisa 'nın şampiyonluğu için olay açıklama

Survivor All Star 2022'de şampiyonluk yarışı sona erdi ve şampiyon Nisa oldu. Fakat finalin üzerinden günler geçmesine rağmen Nisa'nın şampiyonluğu eleştirilmeye devam ediyor. Survivor finali sonrası Nagihan Karadere'den ilginç bir paylaşım geldi. 

"Masada kaybettik"

Nagihan, "Ayrıca bu hırsla bu azimle, bu başarı ile 3. kez boşa kürek çekmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyorum. Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını aşil tendonunu 1 sayı alma uğuruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa İş sadece SMS ile yürüyor. Aylardır sakatlıkla parkuru parçalayıp aç kalmamız ve sağlığımızı kaybettiğimizde de yanımıza kâr kaldı. Tüm zorlukları ve parkuru aştık ama SMS’te çakıldık! Yani kısacası dostlarım; sahada kazandığımızı masada kaybettik." dedi. 

Survivor Nagihan'ın "İlk konseyde bu sene performans senesi olacak denildi bize. Biz de parkura abandık, sonuç final koltuğunu göremedik. Genel performansı 1. olanın son 4 koltuktan birini hak ediyor olması lazımdı" yanıtı Acun Ilıcalı'ya sitem olarak algılandı.