Nişan atmıştı! Survivor şampiyonu İsmail'in yeni aşkı bakın kim çıktı!

Nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılan Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi. Balaban'ın aşkı ise tanıdık çıktı. İşte detaylar...

Nişan atmıştı! Survivor şampiyonu İsmail'in yeni aşkı bakın kim çıktı!

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban'ın oğlunun nişanlısı Gamze Atakan için, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Tam bir yılan.  Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada" sözleri gündem olmuştu.

Balaban'ın iletişim oyunundan sonra Acun Ilıcalı'nın, "İstersen Gamze'yla konuşabilirsin" teklifini geri çevirince, Atakan nişanlısıyla olduğu profil fotoğrafını kaldırmış, sayfasındaki kareleri de silmişti. 

Nişan atmıştı! Survivor şampiyonu İsmail'in yeni aşkı bakın kim çıktı! - Resim : 1

Ardından Balaban nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılmıştı. Tüm bu gelişmelerden sonra Balaban, İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açtı.

Bir mekanda el ele görüntülenen Survivor İsmail ve İlayda ikilisi gündeme bomba gibi düştü.

Nişan atmıştı! Survivor şampiyonu İsmail'in yeni aşkı bakın kim çıktı! - Resim : 3

Survivor İlayda daha önce de sevgilisini yağlı güreşte yalnız bırakmamış ve "İsmail bana yağlı güreşi sevdirdi. Ben de kendisine destek vermek için Körfez Taşköprü Güreşleri’ne geldim” demişti.

Nişan atmıştı! Survivor şampiyonu İsmail'in yeni aşkı bakın kim çıktı! - Resim : 4