Özlem Sarıkaya ile aynı kaderi paylaştı! Bir ünlü daha meme kanseri nedeni ile yaşamını yitirdi

Kanser nedeni ile kaybettiğimiz 38 yaşındaki ekran yüzümüz Özlem Sarıkaya Yurt yarattığı hüzün dinmeden benzer bir acıda Amerika'da yaşandı. Dünya Dönüyor dizisi yıldızı Amerikalı oyuncu Marnie Schulenburg iki yıldır verdiği meme kanseri mücadelesinden yenik çıkarak 37 yaşında yaşamını yitirdi.

Özlem Sarıkaya ile aynı kaderi paylaştı! Bir ünlü daha meme kanseri nedeni ile yaşamını yitirdi

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Marnie Schulenburg iki yıldır verdiği meme kanseri mücadelesiden yenik çıkarak 37 yaşında öldü. Özlem Sarıkaya Yurt ile aynı kaderi paylaşan Marnie Schulenburg 4 gün sonra Özlem gibi 38 yaşına basacaktı.

Marnie Schulenburg 8 Mayıs'ta kızı Coda ile Anneler Günü'nü geçirebilmesi için oksijen makinesiyle hastaneden eve gönderilmiş ve kızı ile güzel bir gün geçirmesi sağlanmıştı. Başarılı oyuncu en son paylaşımını da anneler gününe denk gelen o gün yapmıştı. 

Kanser olduğunu da yine anneler gününde duyurmuştu

İki yıldır dördüncü evre metastatik meme kanseri ile savaştıktan sonra vefat eden Marnie Schulenburg 2020 yılında kansere yakalandığını 8 Mayıs'ta anneler günü paylaşımı ile duyurmuştu.

As The World Turns adlı pembe dizi ile dünya çapında hayran kitlesine ulaşan  Schulenburg ayrıca Blue Bloods adlı prime time şovuna da konuk olmuştu. Kansere yenilen Marnie Schulenburg en son Showtime'ın City On A Hill dizisinde Maggie Caysen karakterini canlandırmıştı. 

Industry Entertainment temsilcisi Kyle Luker, Hollywood Reporter'a verdiği demeçte, televizyon yıldızı Salı günü Bloomfield, New Jersey'deki bir hastanede dördüncü evre metastatik meme kanserinden öldü. 

En çok As The World Turns ve One Life To Live gibi popüler dizilerdeki çalışmalarıyla tanınıyordu.

Yürek yakan bir mesajla veda etti

8 Mayıs'ta Schulenburg, son Anneler Günü'nü, şimdi iki yaşında olan kızı Coda'yı sağlığı bozulduğu için büyütürken fotoğraflarının yer aldığı hareketli bir Instagram gönderisiyle kutladı. Schulenburg yürek yakan mesajında "Bu Anneler Günü'nde evde olacağımın garantisi değildi," diye başladığı mesajını 'Cuma gecesi geç saatlerde serbest bırakıldım ama bir oksijen makinesiyle eve gönderildim' diye yazmıştı.

21 Mayıs'taki doğun gününe yetişemedi 

21 Mayıs'ta 38. doğum gününden birkaç gün önce öleceğinden habersiz Marnie Schulenburg,  "Şu anda hayatta kalmak için oksijen tankına ihtiyaç duyan 38 yaşında bir anne olmak benim idealim değil,"  dedi ve kızı Koda için "Annemin bana gösterdiği gibi şefkat, güç, canlılık, mizah ve neşe ile bu dünyada nasıl hareket edeceğini ona göstermek istiyorum." diye yazdı.

Marnie Schulenburg'ın yürek yakan mesajının devamı ise şöyle:

'Onun için burada olmamın ona verebileceğim en iyi hediye olduğunu biliyorum ama şu anda benim yarı ömürlü bir versiyonuma idare etmek zorunda.  Ona çok fazla sevgi vermeyi umuyorum, annemin bana yaptığı gibi...'