Nuriye Çomak, ‘Kendin Yap’ ile dünyaca tanınmak istiyor!

Nuriye Çomak kendin yap videolarıyla gündeme gelen bir üretici kadın olup ev hanımlarını da teşvik ediyor. Alanında dünyaya açılmayı hedeflediğini belirten sosyal medya fenomeni kendin yap projelerine teşvik için şu ifadelerde bulundu: “Evde bulunan tüm ürünlerle girişimci bir kadın olmak mümkün. Özellikle de ev hanımları üretkenliğini ortaya koyarak kendi iş sahalarını evde oluşturabilir. Evde bulunan ürünler ekstra masraf gerektirmediği için kolay bir şekilde üretim söz konusu."

Nuriye Çomak, ‘Kendin Yap’ ile dünyaca tanınmak istiyor!

Kendin Yap Ürünleriyle Evde İş Sahası Kurmak Oldukça Kolay”

Kendin yap projeleriyle sosyal medya gündeminde yer alan Nuriye Çomak bu işin evdeki ürünlerle kolay hale geldiğini şu cümlelerle destekledi: “Evde ekstra masraflara gerek kalmadan düşük bütçelerle iş sahası kurmak gerçekten kolay. Evde bulunan ürünlerle kendin yap projelerini gerçekleştirmek kolay olduğu için özellikle de ev hanımlarına bunu tavsiye ediyorum. Tüm kadınların kazançlarını sağlamaları için onlara yol göstermeye ve desteklemeye her zaman hazırım. Kadınlar olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor. Ayrıca tüm kadınları kendin yap projelerine davet ediyorum. Bu alanda çalışmak kadınları çok daha mutlu edecek.”

“Kendin Yap Projelerimle Takipçilerime İlham Veriyorum”

Instagram'da videolarıyla ilgi çeken Nuriye Çomak takipçi kitlesine de ilham verdiğini şu cümleleriyle açıklıyor: "Kendin yap projelerini paylaştığım Instagram'da takipçilerimle etkileşim halindeyim. Bu etkileşim sırasında onların da bu projelere ilgi duyması ve ilham alması beni son derece mutlu ediyor. İlham alan takipçilerim kendin yap projelerini nasıl gerçekleştireceği hakkında sorular soruyor. Bu konuda onlara sürekli ve kaliteli içerikler üretmelerini öneririm. Disiplin, süreklilik ve kaliteli içerikler sayesinde kendin yap projelerinde başarıyı yakalamak kaçınılmaz.

Nuriye Çomak, ‘Kendin Yap’ ile dünyaca tanınmak istiyor! - Resim : 1

“Kendin Yap Projeleri Çok Keyifli, Bu Alanda Çalışmak Beni Mutlu Ediyor”

Uzun süredir kendin yap projelerini kaliteli içerikleriyle sunan ünlü Influencer bu alanın keyifli olduğunu şu sözlerle ifade ediyor: “Uzun süredir takipçilerime sunduğu kendin yap projeleri benim gelişim sağlayan hem de keyifli bir iş sahası haline geldi. Zira oldukça keyifli olduğu için herkes sıkılmadan bu alanda başarıya ulaşılabilir.”