Nusret Dünya Kupası'nda sahaya indi! Di Maria'nın bakışları olay oldu

Ünü dünyayı aşan kasap Nusret Gökçe, Dünya Kupası'nda Arjantin'in kupa sevincini paylaşmak için sahaya indi. Di Maria'nın bakışları olay oldu.

Nusret Dünya Kupası'nda sahaya indi! Di Maria'nın bakışları olay oldu

18 Aralık Pazar günü Dünya Kupası final karşılaşması deyim yerindeyse milyonları ekrana kilitledi. Fransa'yı mağlup eden Arjantin kupayı kaldıran takım oldu. Türkiye'den de pek çok ünlü isim bu unutulmaz maçı izlemeye gitti. Kasap Nusret Gökçe de onlardan biriydi. Arjantin'in 36 yıl sonra gelen mutluluğunu paylaşmak için sahaya inen Nusret Gökçe'ye Angel Di Maria'nın bakışları ise olay oldu. 

Bakışları olay oldu

Etlerle çektiği videolarla sık sık gündeme gelen Nusret Gökçe, Angel Di Maria'nın kupayla sevinç yaşadığı anlarda garip bir ağız hareketi yaparak "Woww" diye bağırdı. Nusret'in kupaya dokunmasıyla ne yapacağını bilemeyen Maria'nın şaşkınlığı ise bakışlarına yansıdı.

Nusret Dünya Kupası'nda sahaya indi! Di Maria'nın bakışları olay oldu - Resim : 1

Paylaşımına yorum yağdı

48,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından futbolcularla verdiği pozları paylaşan Gökçe, Angel Di Maria ile videosunu da yayınlamayı ihmal etmedi. Gökçe'nin paylaşımına yorum yapan kullanıcılar ise "Konuşmayı unuttun, sadece kükrüyorsun" ve "Di Maria'nın son bakışı" ifadelerini kullandı.