Nusret İngiltere merkezli ilk restoranını açtı! Müşteriler yiyeceklerin maliyeti karşısında şoke oldu!

Nusret İngiltere merkezli ilk restoranını açtı. Müşteriler yiyeceklerin maliyeti karşısında şoke oldu. Bir müşteri açılış gecesinde restoranda yemek yedikten sonra 1.812,40 sterlinlik faturasını paylaştı. Bir kişi de “630 sterline iki inek alabilirsin” yorumunda bulundu.

Nusret İngiltere merkezli ilk restoranını açtı! Müşteriler yiyeceklerin maliyeti karşısında şoke oldu!

Türkiye'de yaptığı tuzlu şovlarla birbirinden lezzetli ama bir o kadar da cep yakan cinsten etlerini müşterilerine sunan Nusret, İngiltere'deki ilk şubesini açtı. Neredeyse dünyaca tanınan Erzurumlu ünlü şef Nusret Gökçe ya da daha çok bilinen adıyla 'Salt Bae', sunduğu yiyeceklerin fiyatı ile müşterilerinin gözünü sulandırdı. Fiyatlar karşısında şoke olan müşteriler ilginç yorumlarda bulundu.

Salt Bae, 2017'de interneti kasıp kavurdu. Ünlü şef, şimdi İngiltere Londra merkezli pahalı menüye sahip bir resoran açtı. Restoranın adını 'Nusr-Et Stekhouse' koyan Nusret'in restoranına birçok İngiliz gurme akın etti.

 1.812,40 sterlinlik fatura

Twitter kullanıcısı @Ffranciscodgf açılış gecesinde restoranda yemek yedikten sonra 1.812,40 sterlinlik faturasını paylaştı. Uzun makbuz, 630,00 £ ‘Dev Tomahawk’ bifteği, 100,00 £ ‘Altın Burger’ ve hatta bir “Burrata Salatası” için 23,00 £ içeriyordu.

Nusret İngiltere merkezli ilk restoranını açtı! Müşteriler yiyeceklerin maliyeti karşısında şoke oldu! - Resim : 2

“630 sterline iki inek alabilirsin”

Restoran, paylaştığı bir gönderinin altına, "Salt Bae, dünyanın yaşayan en büyük sanatçısı" diye yazdı. Yorumlarda bulunan kişiler, sevilen internet yıldızının yeni restoranındaki fiyatlar karşısında hayret etti. Gönderinin altına şu yorumlar yapıldı:

“Üzgünüm, bir kola için 9 sterlin mi?”

“630 sterline iki inek alabilirsin.”

“Tatlı mısırın 12 sterline mal olmasına daha çok sinirleniyorum!”

"Londra'da yemek için bu kadar para ödüyorsanız, ya aklınızdan daha fazla paranız var ya da nerede iyi olduğunu bilmiyorsunuz." 

Ancak, bir kişinin "Bu yorumlarda hiç kimse Londra'ya gitmedi mi?" diye eklemesiyle bazı kullanıcılar pahalı makbuza şaşırmadı.