Nusret yine yaptı yapacağını! Öyle bir burger çıkardı ki insanlar ikiye bölündü

Ünlü şef Nusret Gökçe’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurduğu yeni Avokado Burger, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Nusret yine yaptı yapacağını! Öyle bir burger çıkardı ki insanlar ikiye bölündü

Dünya çapında tanınan ünlü şef, Nusret Gökçe Nusr-Et et lokantalarıyla adından söz ettiriyor. Özellikle sosyal medyada et kesme ve pişirme görüntüleriyle dikkatleri üzerine çeken Nusret Gökçe, yeni burgerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tanıttı.

AVOKADO BURGER’İ TANITTI

Nusret, eritilmiş peynirle kaplanmış burger köftesinden oluşan Avokado Burger'i yaparken çekilmiş bir videosunu paylaştı. Videoda bir burger köftesinin bir avokadonun iki olgun yarısı arasına yerleştirildiği görüldü.

Nusret yine yaptı yapacağını! Öyle bir burger çıkardı ki insanlar ikiye bölündü - Resim : 1

Söz konusu Avokado Burger, Nusr-Et'in Londra şubesinde, ister otlu kabuklu patates kızartması, ister parmesan ve trüflü patates kızartması sipariş etmenize bağlı olarak 19 ile 25 £ arasında bir fiyata satılmaya başlandı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Nusret’in Avokado Burger’i sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazıları beğenirken bazıları ise eleştirdi. Biri şöyle dedi: "Bu video bir şekilde hem vegan hem de et yeme hassasiyetlerini aynı anda rencide etmeyi başarıyor." Bir diğeri sordu: "Bunu nasıl yiyeceksin?" Bir üçüncüsü ekledi: "İyi bir avokado ne kadar israf edilmiş." Bu sırada diğerleri, Gökçe'nin alışılmadık telaffuzuna daha çok kapılmıştı. "Neden avokadoyu böyle söylemek zorunda?" diye sordu.