O bankadan 400 TL yılbaşı hediyesi! Kartı olan herkes başvurabilir! Detaylar açıklandı...

O bankanın kartına sahip olan müşterilere yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Kampanyanın detayları paylaşılırken müşterilere müjde verildi. Banka tarafından müşterilerine yeni yıl hediyesi olacak bu kampanya ile toplam 400 TL hediye para verilecek. Peki hangi banka 400 TL hediye veriyor? Kampanya detayları neler?

O bankadan 400 TL yılbaşı hediyesi! Kartı olan herkes başvurabilir! Detaylar açıklandı...

Halkbank tarafından kart sahiplerini yakından ilgilendiren oldukça önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklama da bankanın yeni kampanyası duyuruldu. Halkbank kartına sahip müşteriler, kampanyaya göre, yeni yılda 3404’e kısa mesaj göndererek toplamda 400 TL hediye Paraf Para kazanabilecek. Bunun yanı sıra, banka tarafından yapılan kampanya duyurusunda ‘Yeni yıla özel 400 TL’ye varan parafpara” başlığı altında ödüller de paylaşıldı. Kampanya tarihi ve detayları belli oldu.

Kampanyaya sms ile katılınabilir

Halkbank tarafından gerçekleştirilen kampanyaya göre, 1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli market, giyim, optik, saat, kozmetik, kuyum, oyuncak, elektronik sektörlerinde ilk 300 TL’den sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 30, son 300 TL ve üzeri harcamaya 130, toplam 400 TL ParafPara indirim yapılacağı duyuruldu. Aynı zamanda banka tarafından yapılan duyuruda, kampanyadan yararlanmak için YENİ yazıp 3404’e SMS gönderilmesi veya Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna basmak gerektiği aktarıldı.

Kampanyanın ayrıntıları

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

- Kampanyaya katılan SMS’i bankada kayıtlı cep telefonı numarasından öğrenebilirsiniz.

- Telefonlar üzerinden gönderilen mesajlar için herhangi bir ücret talebi olmadan başvuru yapmak ücretsizdir.