Osmaniye'de insanlık dışı olay!.. Elektrik teliyle boğazından astılar!

Osmaniye'de eve giren serçeyi yakaladılar, elektrik teliyle boğazından asarak adeta serçeyi idam ettiler.

Osmaniye'de yaşanan olayda eve giren serçeyi yakalayan kişi yada kişiler elektrik teli ile kuşu boğazından bağlayarak, adeta idam edilmiş halde banyoda bıraktı. Bu kadarı olmaz dedirten olay vatandaşlar tarafından tepki yağmuruna tutuldu.

Daireye site inşaatında görevli olan bir kişi temizlik yapmak için geldi. Elektrik teli ile boynundan asılmış serçeyi gördü. Vicdansızların bir an önce bulunması için çalışma başlatıldı.

Kadirli Kafes ve Süs Kuşları Sevenler Derneği Başkanı Mustafa Sarıbaş, olay ile ilgili "Ben bir serçenin resmen idam edildiğini fotoğraflardan gördüm. Bu olayı bir insanın yapmış olabileceğine inanmıyorum. Artık nasıl bir caniliktir, nasıl bir insanlıktır bunu anlamıyorum. Böyle insanlarla iç içe yaşamaktan artık korku duyuyoruz. Bu hayvanlar birer can taşıyor, onların da yaşamaya, özgürce hareket edip yaşamalarının hakları olduğunu düşünüyoruz. Şahsım ve derneğim adına bu olayı kınıyorum. Yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Bunu yapan kişinin bulunmasını istiyoruz ve konunun da takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz" sözlerini kullandı.