O hiç değişmedi! Haluk Levent'in 24 yıl arayla paylaştığı videoyu gören gözyaşlarına hakim olamadı

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, ekibiyle birlikte depremin yaralarını sarmak için büyük bir rol oynayan isimlerden bir tanesiydi. Hala deprem bölgesinde olan ve canla başla çalışan ünlü şarkıcı, 24 yıl arayla paylaştığı video ile hem duygulandırdı hem de "Hiç değişmemiş" dedirtti.

Tarih 6 Şubat saat 4.17'yi gösterdiğinde Türkiye felaketi yaşadı. Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem 11 ili etkiledi. Binlerce canımızı yitirirken, ülke olarak yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Yardımlar konusunda canla başla çalışan AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent ve ekibi hala bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü şarkıcı Instagram'dan bir video paylaştı, görenlerin içi ısındı.

HALUK LEVENT ÇOCUKLARA ŞARKI SÖYLEDİ

Haluk Levent'in 24 yıl arayla paylaştığı videoda çocuklara şarkı söylediği görüldü. 1999 depreminde çocukların ruhunu da iyileştirmek için çaba gösteren ünlü şarkıcı, 2023'te yaşadığımız felakette de gitarını eline alıp aynı şeyi yaptı. Levent "Müzik iyileştirir" notu ile paylaştığı video ile görenleri duygulandırdı.