O Kız 15. bölüm tek parça izle! O Kız 15. bölüm full izle! O Kız son bölüm izle

O Kız 15. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Sezin Akbaşoğulları'nın yer aldığı O Kız 15. bölüm full izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, O Kız son bölüm izleyebileceğiniz link...

O Kız 15. bölüm tek parça izle! O Kız 15. bölüm full izle! O Kız son bölüm izle

Erkan Petekkaya ile Sezin Akbaşoğulları'nın başrollerini paylaştığı O Kız 15. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi merak uyandırdı. Başarılı, usta kadrosuyla merak uyandıran O Kız 15. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 28 Aralık 2022 tarihinde O Kız son bölüm full internete yüklendi.

O Kız 14. bölümde neler yaşandı?

Sitare’nin maskesini düşürme niyetine giren Doruk, aslında Sitare’nin tuzağına düşmüştür.  Doruk her şeyin Sitare’nin oyunu olduğundan emindir. Sitare ve Ozan’a yaşadıkları çarpık ilişkiyle ilgili açıkça patlaması üçlü arasındaki yayları iyice gerer. Ozan, Doruk tehdidinden tamamen kurtulmak için Zeynep’e ilan-ı aşk eder.

Zeynep, Sitare’nin telkinleriyle ne kadar içinden gelmese de Ozan’a gerçek bir şans vermek için kendini zorlar. Melek, ajansa tamamen girmesiyle Doruk’un gölgesi gibi, devamlı peşindedir ama Doruk onun ilgisine karşılık vermez.

O Kız dizisinin konusu

Kadir, 45 yaşında olmasına rağmen hayatı 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algılar. Hayat ne kadar acımasız olsa da, Kadir'in içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacaktır.

O Kız 15. bölüm izle

O Kız 15. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

O KIZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Kadir (Erkan Petekkaya)

Sitare (Sezin Akbaşoğulları)

Ozan (Cengiz Orhonlu)

Zeynep (Dilin Döğer)

İsmail (Ahmet Mekin)

Türkan (Asiye Dinçsoy)

Fevzi (Orhan Kılıç) 

Fatma (Ayten Uncuoğlu)

Nimet (Münire Apaydın)

Mine (Ilgın Çakır) 

Salih (Melih Selçuk)

İpek (Ece Efe)

Mustafa (Göktuğ Yıldırım)

Arkın (Cem Kurtoğlu)

Seda (Deniz Bakacak)

Yusuf (Mustafa Konak)

Esma (Nehir Gökdemir) 

Seher (Zeynep Sönmez)