O kulübün başkanı bizzat açıkladı! Talip çıkarsa kulübü satacak! “Kulübü alabilecek kim varsa vermeye hazırız”

Giresunspor Başkanı Nahid Ramazan Yamak, düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak sözler sarf etti. Yamak, “Ben buradan çağrıda bulunuyorum, yerli, yabancı, yatırımcı, bu kulübü alabilecek, talipli olabilecek kim varsa arkasında çalışmaya hazırım, kulübü hemen kendilerine vermeye hazırız” dedi.

O kulübün başkanı bizzat açıkladı! Talip çıkarsa kulübü satacak! “Kulübü alabilecek kim varsa vermeye hazırız”

Spor Toto Süper Lig’den düşen Giresunspor’da Başkanı Nahid Ramazan Yamak, kulübün tesislerinde basın toplantısı düzenlendi.  "Birlik, Beraberlik ve Vefa Buluşması" toplantısında konuşan Nahid Ramazan Yamak kulübün borçları ve gelecek sezon oluşturmayı planladıkları sponsorluk gelirleriyle ilgili bilgi verdi.

O kulübün başkanı bizzat açıkladı! Talip çıkarsa kulübü satacak! “Kulübü alabilecek kim varsa vermeye hazırız” - Resim : 1

TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI İÇİN 109 MİLYON LİRA GEREKİYOR

Ara transfer dönemi için ödenmesi gereken borçlar olduğunu vurgulayan Yamak, ocak ayındaki transfer tahtasını açtırmaları için yaklaşık 109 milyon lira gerektiğini söyledi.

Yamak, bu sezon takımı tekrar kurmaları için yaklaşık 50 milyon liraya daha ihtiyaçlarının olduğunu dile getirerek, Giresunspor'un ocak ayına kadar 150 milyon liraya ihtiyacı olduğunu kaydetti.

O kulübün başkanı bizzat açıkladı! Talip çıkarsa kulübü satacak! “Kulübü alabilecek kim varsa vermeye hazırız” - Resim : 2

“KULÜBÜN YÜZDE 49'UNU ALABİLECEK KİM VARSA ÇIKSIN BUGÜN HAZIRIZ”

Kulübe sahip çıkılması yönünde çağrıda bulunan Yamak, şöyle devam etti:

"Ben buradan çağrıda bulunuyorum, yerli, yabancı, yatırımcı, bu kulübü alabilecek, talipli olabilecek kim varsa arkasında çalışmaya hazırım, kulübü hemen kendilerine vermeye hazırız. Kulübü alacak kişilerin sadece ekonomik değil hukuki olarak, altyapı olarak, kulübün sürekliliği olarak, bu kulübün, Giresunspor Kulübü Derneği'nin yüzde 51 hisselerine sahip olup, yüzde 49'unu alabilecek kim varsa çıksın bugün hazırız. Önceki genel kurulda da bu yapılmış verebiliriz. Buraya çıkıp, sahip çıkabilecek bir yönetim varsa, eğer bu parayı sağlayabileceklerse ben hemen kongreye gitmeye hazırım. Kesinlikle bu kulübün koltuk sevdalısı değilim, gerekeni yapmaya hazırız."

O kulübün başkanı bizzat açıkladı! Talip çıkarsa kulübü satacak! “Kulübü alabilecek kim varsa vermeye hazırız” - Resim : 3

“TEKRAR MALİ YAPIMIZI GÜÇLENDİRİP İNŞALLAH TEKRAR SÜPER LİG'E DÖNEBİLİRİZ”

Giresun Valisi Enver Ünlü ise Giresun sevdalılarından Giresunspor'a destek beklediklerini belirtti.

Giresunspor'un Spor Toto 1. Lig'de tekrar büyük başarılara imza atmasını temenni eden Ünlü, "Süper Lig'den "düştük' demiyorum 'ara verdik' diyorum. Tekrar mali yapımızı güçlendirip inşallah tekrar Süper Lig'e dönebiliriz, döneriz, bu altyapı, bu enerji bizde var ama 1. Lig için güçlü bir takım kurup, güçlü bir yönetim kurup orada mücadele etmemiz lazım. Çünkü orada da Süper Lig adayı pek çok takım var." diye konuştu.

O kulübün başkanı bizzat açıkladı! Talip çıkarsa kulübü satacak! “Kulübü alabilecek kim varsa vermeye hazırız” - Resim : 4

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür de Giresunspor'un yanında olduklarını ifade ederek, "Tabi kolay bir şey değil, borçlarımız var, büyük iş adamlarımızı bu işe angaje etmemiz gerekiyor gönüllü olarak, tabi bununla alakalı da bizler çalışacağız, gelen dostlarımıza hatırlatacağız, 'Giresunspor'u sevenleri burada görmek istiyoruz' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.