O maç kaderini çizdi! Genç kaleci sezon sonunda gidiyor! İşte istenen bonservis

Beşiktaş’ta yedek kaleci konumuna düşen Ersin Destanoğlu için karar verildi. Sabah ile oynanan hazırlık maçında kötü bir performans sergileyen Ersin için gelecek teklifler değerlendirilecek.

O maç kaderini çizdi! Genç kaleci sezon sonunda gidiyor! İşte istenen bonservis

Beşiktaş, kontratı sona erecek olan Ersin Destanoğlu’nun sözleşmesi uzatmıştı. Genç kaleci ilk 11’de çıktığı maçlarda hatalı goller yemesinin ardından formasını Mert Günok’a kaptırdı. Şenol Güneş’in de Mert’ten vazgeçmemesiyle yedek kaleci konumuna düşen Ersin, Sabah FC ile oynanan maçta kötü bir performans sergiledi.

O maç kaderini çizdi! Genç kaleci sezon sonunda gidiyor! İşte istenen bonservis - Resim : 1

KARAR VERİLDİ

Genç kaleci hakkında bunun üzerine karar verildi. Akşam’ın haberine göre siyah beyazlılar, Ersin’e gelecek transfer tekliflerini değerlendirecek.

O maç kaderini çizdi! Genç kaleci sezon sonunda gidiyor! İşte istenen bonservis - Resim : 2

BEŞİKTAŞ’IN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Yönetim, Ersin'in satışından 3 milyon euroluk bir gelir bekliyor. Genç oyuncuya Fransa'dan teklifler var. 22 yaşındaki file bekçisinin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2026 yılının Haziran ayında bitiyor.

Transfermarkt'a göre değeri 6.5 milyon euro olarak gösterilen Ersin Destanoğlu, bu sezon çıktığı 11 maçta 14 gol yedi, 3 maçta kalesini gole kapattı.