O market açıkladı, fiyatı duyan koştu! İndirimli toz şeker kuyruğu!

Enflasyonun gıda fiyatlarını vurması ve her kalem gıda ürününün fiyatının giderek tırmanması vatandaşı indirimli ürün araştırmalarına yönlendirdi. Vatandaşlar, market market gezerek adeta indirimli ürün avına çıkıyor. Konuya ilişkin gelen bir son dakika haberine göre bir Tarım Kredi Kooperatif Marketinde indirimli toz şeker satışı başladı...

O market açıkladı, fiyatı duyan koştu! İndirimli toz şeker kuyruğu!

Temel gıda ürünlerindeki artış özellikle dar gelirli haneleri olumsuz etkiledi. Herkes ihtiyacı olan ürüne en uygun fiyatı vermek için çabalıyor. Artan gıda fiyatlarının ardından herkes uygun fiyatlı ürün alabilmek için adeta market araştırmaya başladı. Gelen bir son dakika haberine göre, bir Tarım Kredi Kooperatif marketinde indirimli şeker satışının olacağı duyuruldu. Bunu duyan vatandaşlar indirimli şeker almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Afyonkarahisar’da İmaret Cami önünde bulunan Tarım Market’te mevcut piyasaya kıyasla daha ucuz toz şeker satılacağını duyurdu. Uygun fiyatlı şekeri duyan vatandaşlar, markete adeta akın etti.

Çalışanlar uyardı

Market personeli, uygun fiyatlı şeker almak isteyen kuyruktaki vatandaşları düzgün bir sıra oluşturmaları için sık sık uyardı

Saatlerce sıra beklediler

Bir vatandaş, market önündeki metrelerce uzayan ucuz şeker kuyruğunu cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. 5 kilo şekerin 101 TL'ye satıldığını söyleyen bir kadın, 2,5 saattir sırada beklediğini ifade etti. 

Bazı vatandaşlar, fiyatların diğer marketlere kıyasla çok da ucuz olmadığını dile getirdi. Bir vatandaş, “Burada şekerin kilosu 20 lira, markette de 22 lira ucuz değil yani. İnsanları böyle bekletiyorlar” dedi.