O markete sıfır elektrikli otomobil gelecek! Fiyatı duyanlar kapıda kuyruk olacak!

Zincir marketler, uygun fiyatlı ürün seçenekleriyle ve yaygın şube ağlarıyla milyonlarca vatandaş tarafından sıkça tercih ediliyordu. Son dönemde bu marketlerin her hafta yayınladığı kataloglarında dikkat çeken ve büyük ilgi gören ürünler de göze çarpmaya başladı. Ev gereçleriyle başlayan bu ürünler, mobilya ve beyaz eşya derken yelpaze iyice genişledi. Artık zincir market kataloglarında, tekne, karavan bile görüldü. Son dönemde konuşulan ürün ise elektrikli otomobil...

O markete sıfır elektrikli otomobil gelecek! Fiyatı duyanlar kapıda kuyruk olacak!

Her hafta yayınladığı aktüel kataloglarıyla pek çok kişinin ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla sunan A101'in yine adından söz ettirecek bir ürünü satışa sunacağı konuşuluyor. Daha önce tekne ve karavan satışını aktüel kataloğunda duyuran A101'den bomba bir ürün daha gelecek gibi...

BİM, A101, ŞOK gibi zincir marketler son dönemde satışa çıkardığı aktüel ürünlerle tüketicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip ürünleri satışa sunan zincir marketler, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. 

O markete sıfır elektrikli otomobil gelecek! Fiyatı duyanlar kapıda kuyruk olacak! - Resim : 1

Her hafta raflarda vatandaşla buluşan ufak tefek ev gereçleri, küçük ev aletleri görülmeye alışıldık ürünler olmuştu. Ancak sonrasında bu konuda sınır tanımayan zincir marketler beyaz eşya, akıllı telefon, ev mobilyası satışına da başladı. Gördükleri ilgiden memnun olan marketler, alışılmışın dışına biraz daha çıkarak kataloglarında tekne ve karavan satışlarına dair bilgileri de paylaştı. Son dönemde konuşulan ise A101'e gelecek elektrikli otomobil üzerine... Son dönemde elektrikli otomobillerin oldukça revaçta olması ve üretiminin artmasının A101'i de harekete geçirdiği düşünülüyor.

O markete sıfır elektrikli otomobil gelecek! Fiyatı duyanlar kapıda kuyruk olacak! - Resim : 2

Bu gelişmelerin ardından tüketici her hafta A101 aktüel ürün kataloğunu incelemeye devam ediyor. Son dönemde sosyal medyada öne sürülen iddia üzerine pek çok kişi A101 kataloglarını incelemeye başladı.

Sosyal medyadaki söylentilere göre, A101 tekne, karavan ve elektrikli bisikletin ardından elektrikli otomobil satmaya hazırlanıyor.

Ancak bekleyenlerin hayal kırıklığına uğramaması açısından satışa sunulacağı konuşulan elektrikli otomobilin bilinen büyük otomotiv markalarına ait bir elektrikli otomobil olmayacaktır. A101’de satılacağı iddia edilen sıfır elektrikli otomobilin bazı e-ticaret sitelerinde satılan iki kişi kapasiteli, maksimum hızı saatte 45 – 50 km/s olan, kısa menzilli olacağı tahmin ediliyor.İddia edilen modelin 50 bin TL – 100 bin TL bandında aktüel ürün kataloğuna konulacağı düşünülüyor. Henüz A101 tarafından resmen bir açıklama gelmedi. Tüm bu bilgiler sosyal medyadaki iddialardan ibaret.

O markete sıfır elektrikli otomobil gelecek! Fiyatı duyanlar kapıda kuyruk olacak! - Resim : 3