O paylaşım kızdırdı! Hasan Arat ile Galatasaraylı yöneticiler arasında gerginlik çıktı! Feyyaz Uçar, protokol tribününde yaşananları anlattı!

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Galatasaray’ın sosyal medya paylaşımı sonrası Hasan Arat’ın Galatasaraylı yöneticilerle protokol tribününde yaşadıklarına değinerek, “Başkanımız, onların yöneticilerinden bu paylaşımın derhal silinmesini istedi. Önce silineceğini söylediler. Paylaşım hala silinmiş değil. Biz Beşiktaş'ız. Kartalı sığdıracak bir kafes, ağırlığını taşıyacak bir salıncak henüz yapılmadı, yapılmayacak dostlar. Kartal yükseklerde uçar” dedi.

O paylaşım kızdırdı! Hasan Arat ile Galatasaraylı yöneticiler arasında gerginlik çıktı! Feyyaz Uçar, protokol tribününde yaşananları anlattı!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında evinde konuk ettiği Galatasaray’a Al Musrati’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 yenildi. Maçın ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Feyyaz Uçar, "Takım iyi mücadele etti, iyi futbol oynadı. Ellerinden geleni yaptılar. Belki son vuruşlarda biraz daha dikkatli, son paslarda isabetli davransaydık skor farklı olabilirdi” dedi.

“OYUNU ÇABUK BAŞLATMA ÇABALARIMIZ, MAÇIN HAKEMİ TARAFINDAN ENGELLENDİ"

Maçın hakemi Halil Umut Meler’i eleştiren Uçar, “Oyunu çabuk başlatma çabalarımız, maçın hakemi tarafından engellendi. Maçın yavaş bir tempoda olmasına katkıda bulundu maçın hakemi” diye konuştu.

O paylaşım kızdırdı! Hasan Arat ile Galatasaraylı yöneticiler arasında gerginlik çıktı! Feyyaz Uçar, protokol tribününde yaşananları anlattı! - Resim : 1

"BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARINA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Uçar şunları kaydetti:

“Biz bugün bir yıldönümünü kutlamak için buradaydık dostlar. Kuruluş yıldönümümüzü... Rakibimiz kim olursa olsun bu stadyum yine 50 bin kişi olacaktı. Yine dolup taşacaktı. Biz kendi yıldönümümüzü kutluyoruz, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu maçın önemiyle ilgili başka şeyler düşünmeyin, altında başka bir şey aramayın. Doğduğumuz günü kutladık. Onun için bu kadar taraftar geldik. Büyük Beşiktaş taraftarına ayrıca teşekkür ediyorum.”

UÇAR: "KARTALI SIĞDIRACAK BİR KAFES, AĞIRLIĞINI TAŞIYACAK BİR SALINCAK HENÜZ YAPILMADI"

Galatasaray'ın yaptığı paylaşıma tepki gösteren Feyyaz Uçar, daha sonra protokol tribününde yaşananlara değinerek şu ifadeleri kullandı:

"Bugün talihsiz bir şey yaşadık. Onu paylaşmak istiyorum. Bugün Galatasaray yönetimini ağırladık, maçın sonuna kadar hep beraber maç seyredildi, yemek yenildi. Daha henüz Galatasaray yönetimi stadyumu terk etmemişken kurumsal olarak Galatasaray'ın yaptığı paylaşımı gördük. Başkanımız, onların yöneticilerinden bu paylaşımın derhal silinmesini istedi. Önce silineceğini söylediler. Paylaşım hala silinmiş değil. Sabah bundan çok daha ağır bir paylaşım silinmiştir. Biz Beşiktaş'ız. Kartalı sığdıracak bir kafes, ağırlığını taşıyacak bir salıncak henüz yapılmadı, yapılmayacak dostlar. Kartal yükseklerde uçar. Biz rakiplerimize sosyal medya aracılığıyla konuşmak, görüşmek istemiyoruz. İyi niyetle görüşürüz, tartışırız. Bu hareket hiç yakışmadı. Bunu belirtmek istiyorum. İş farklı yerlere gidiyor. Ahlaki zedelenmeye doğru gidiyor. Üzülürüz. Biz saha içindeki mücadelemize devam edeceğiz."

NE OLDU?

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'a 1-0 kaybetti. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılılar, sosyal medya hesabından sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımı yaptı. Bu paylaşım sonrası protokol karıştı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, bu paylaşıma sinirlenerek, Galatasaraylı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diye bağırdı.

Tansiyonun yükselmesinin ardından karşılıklı diyaloglar, araya girenlerin sakinleştirmesiyle son buldu.