O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Deniz Baysal kimdir?

Teşkilat dizisinin yıldzı Deniz Baysal’un 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacağı iddia edildi. Ünlü televizyoncu Deniz Baysal’in hayatı merak konusu oldu. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katılacak olan Deniz Baysal kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Deniz Baysal kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! O Ses Türkiye yılbaşı özel programı için geri sayım başladı. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 Özel Programına birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Deniz Baysal kimdir? - Resim : 1

Ünlü televizyoncu Deniz Baysal’in O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde sahne alacağı iddia edildi. Peki, 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacak olan Deniz Baysal kimdir? Deniz Baysal kaç yaşında, nereli?

 O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Deniz Baysal kimdir? - Resim : 2

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL KONUĞU DENİZ BAYSAL KİMDİR?

Deniz Baysal Yurtçu 5 Nisan 1991 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulunda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesinden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Tiyatrosu'nda görev aldı. Hâlen Celal Bayar Üniversitesinde uluslararası ticaret okumaktadır.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Deniz Baysal kimdir? - Resim : 4

İlk olarak "Derin Sular", "Bitmeyen Şarkı", "Babalar ve Evlatlar" gibi bazı dizilerde roller aldı. "Aşk, Ekmek, Hayaller" adlı dizide canlandırdığı Karaca Yılmaz rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan "Kaçak Gelinler" adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Deniz Baysal kimdir? - Resim : 5"Beyaz Yalan" adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Deniz Baysal kimdir? - Resim : 6

2017-2018 yılları arasında "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde başrol karakteri olan Hazan Çamkıran'ı canlandırdı. Söz dizisinde başrol Savcı Derya Duman karakterini oynadı. Son olarak, "Teşkilat" dizisinde Zehra Balaban karakterini canlandırmaktadır.