O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Eser Yenenler kimdir?

Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler’in 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacağı öğrenildi. Eser Yenenler’in hayatı merak konusu oldu. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı özel programının konuğu olan Eser Yenenler kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Eser Yenenler kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! O Ses Türkiye yılbaşı özel programı için geri sayım başladı. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 Özel Programına birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Ünlü oyuncu Eser Yenenler'in, O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde sahne alacağı öğrenildi. Peki, 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacak olan Eser Yenenler kimdir? Eser Yenenler kaç yaşında, nereli?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Eser Yenenler kimdir? - Resim : 2

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL KONUĞU ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Eser Yenenler kimdir? - Resim : 3

Oyunculuk Kariyeri

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer aldı.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Eser Yenenler kimdir? - Resim : 4

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Eser Yenenler kimdir? - Resim : 5

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başladı.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Eser Yenenler kimdir? - Resim : 7

Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan program yer aldı. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yaptı.