Öbür dünya gerçek! 27 dakika boyunca ölü olan kadın, tüyler ürperten deneyimini anlattı

Ani bir kalp kriziyle sarsılan kadının, krizin ardından yarım saat sonra kalbi durdu. 27 dakika boyunca resmen ölü olan kadın, hayat döndürüldü. Ancak hayata döndükten sonra anlattıkları tüyler ürperticiydi. Çünkü kadın, öbür dünyayı gördüğünü söyledi ve öbür dünya hakkında gördüklerini detaylarıyla anlattı.

Öbür dünya gerçek! 27 dakika boyunca ölü olan kadın, tüyler ürperten deneyimini anlattı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Tina Hines isimli bir kadın 2018 yılında geçirdiği kalp krizi sonrası yarım saat sonra hayatını kaybetti. Eşinin gözleri önünde kalbinin durduğunu gören Brian ise karısını hayata döndürmek için gerekli müdahaleleri yaptı ve hemen ambulansı aradı. Sağlık ekipleri, ambulans ile Hines'i hastaneye götürürken kadını defalarca hayata döndürmeye çalıştı ve hastaneye gidene kadar kadının kalbi altı kez daha durdu. Hines, açıklanan süreye göre 27 dakika boyunca resmen bir ölüydü. Hastanede entübe edildikten sonra hayata dönen kadın, yaşadığı 'ölüm deneyimi'ne ilişkin tüm detayları anlattı ve öbür dünya hakkında bilgiler verdi.

Öbür dünya gerçek! 27 dakika boyunca ölü olan kadın, tüyler ürperten deneyimini anlattı - Resim : 1

SONSUZ BİR DİNGİLLİK VE HUZUR HİSSETTİM

Yaşadığı ölüm anlarını aktara Hines, “Deneyimlediğim şey inanılmazdı. Sonsuz bir dingillik ve huzur hissettim. Gördüklerimi tam anlamıyla anlatamıyorum. Ancak öbür dünya gerçek. Sadece bunu bilin.” dedi. Kısa sürede sağlığına kavuşan Hines, bundan sonra hayatının tamamen değiştiğini söyledi. 

Öbür dünya gerçek! 27 dakika boyunca ölü olan kadın, tüyler ürperten deneyimini anlattı - Resim : 2