Oğlu Kaan Polat Cüreklibatır yaptı! Cüneyt Arkın’ın hesabından duygulandıran paylaşım

Kalp durması nedeniyle nedeniyle 28 Haziran’da hayatını kaybeden ünlü aktör Cüneyt Arkın’ın hesabından bir paylaşım yapıldı. Oğlu Kaan Polat Cüreklibatır’ın yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü. Cüreklibatır, babasıyla fotoğrafını paylaştığı fotoğrafa, "Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!" notunu düştü

Oğlu Kaan Polat Cüreklibatır yaptı! Cüneyt Arkın’ın hesabından duygulandıran paylaşım

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası efsane isim Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesinin ardından sanat camiası büyük yas yaşamıştı.

Arkın, gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınmış; 85 yaşındaki oyuncu burada 'kalp durması' sebebiyle yaşamını yitirmişti.

Ünlü aktörün vefatı, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Son olarak Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Polat Cüreklibatır, kendi doğum gününde babasının sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Kaan Cüreklibatır, babası  ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, "Sesini duymadan, sensiz bir doğum günü kutlamaktan yorgunum. Murat yorgun, annem yorgun, ben yorgunum. Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!" notunu düştü.

Kaan Polat Cüreklibatır, söz konusu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Evimizin önünde ışıklar birden yanıyor, o birden içeri giriyor. Onu görüyorum. Yanına koşuyorum. Uzun sarı saçlarımı, çilli yüzümü onun iri omzuna yaslıyorum. Zaman geçiyor,sanki saniyelerin sınırları arasındayım, zamanda pusuda hazır.

Bugünün 'sensiz' geçeceğini bilmiyordum. Sesini duymadan, sensiz bir doğum günü kutlamaktan yorgunum. Murat yorgun, annem yorgun, ben yorgunum. Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!...

Durmadan- son bir defa diye tekrarlıyorum. Oysa bu son, seni bir daha göremeyeceğim diye düşünürken, bir ağacın dalına ' Gurbet' Kuşu konuyor. Hergün akşamüstü bu saatlerde gözgöze geliyoruz. Ve hasretle 'Babam' diyorum.."

Oğlu Kaan Polat Cüreklibatır yaptı! Cüneyt Arkın’ın hesabından duygulandıran paylaşım - Resim : 1

Cüneyt Arkın Kimdir? Cüneyt Arkın Filmleri

Cüneyt Arkın gerçek adıyla Fahrettin Cüreklibatır, 8 Eylül 1937, Karaçay, Odunpazarı, Eskişehir, Türk sinema oyuncusu.

Eskişehir'in merkezine bağlı Karaçay köyünde doğdu. Babası Kurtuluş Savaşı'na katılmış Hacı Yakup Cüreklibatur'dur. Aslen Nogay'dır. Lise öğrenimini Eskişehir Atatürk Lisesi'nde gördü, 1961 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Oğlu Kaan Polat Cüreklibatır yaptı! Cüneyt Arkın’ın hesabından duygulandıran paylaşım - Resim : 2

Cüneyt Arkın Ölümü

Ölümü Cüneyt Arkın, 28 Haziran 2022 tarihinde geçirdiği kalp durması rahatsızlığı sonucu 84 yaşında hayatını kaybetti. Vefatı üzerine 30 Haziran 2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Tören sonrası Arkın'ın cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.