Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu?

Kaybettiği küçük oğlu Pars için yazdığı mektup ile yürekleri dağlayan Ebru Şallı, son fotoğrafları ile de sosyal medyanın diline düştü. Son paylaşımları hayranlarının 'Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu?' diye sormasına neden oldu. Ebru Şallı'nın yeni bir estetik ameliyatı daha geçirdiği iddia edildi.

Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu?

45 yaşına gelen ünlü model, sunucu ve pilates hocası Ebru Şallı'nın Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf kareleri sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Şallı'nın yüzündeki büyük değişim takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Fit ve çarpıcı görüntüsü ile dikkat çeken Ebru Şallı'nın yüzündeki ışıltı ise yeni bir işlem yaptırdığının işareti olarak kabul gördü.

Takipçileri oğlu Pars'ı 2020 yılında kaybetmesinin ardından baba acısı ile de sarsılan Ebru Şallı'nın yeni yeni kendini toparlamaya başladığını konuşmaya başladı.

2,6 milyon takipçisi bulunan Ebru Şallı'nın hikayelerine yerleştirdiği kareler yeni bir taştışma başlattı. Ebru Şallı'nın güzel görüntüsüne inanamayan hayranlarının bir kısmı estetik yaptırdığını savunurken, bazıları ise photopshop harikası görüşünde birleşti.