Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu Pars için duygusal sözler! "Kimseye anlatmadım"

Geçtiğimiz yıl oğlu Pars'ı lenfoma hastalığı sebebiyle kaybeden ünlü manken Ebru Şallı, bir YouTube kanalına duygusal açıklamalarda bulundu. Yaşadığı zorlu süreci anlatan Şallı, gözyaşlarını tutamadı.

Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu Pars için duygusal sözler! "Kimseye anlatmadım"

Ebru Şallı geçtiğimiz yıl oğlu Pars'ı kanser hastalığı nedeniyle kaybetmişti. Zor günler geçiren ünlü manken konuk olduğu bir YouTube kanalında oğlu Pars'ı anlattı. Zaman zaman gözleri dolan Şallı, yaşadığı acının yaşanmadan anlanamayacağını dile getirdi. 

Yaşadığı zorlı süreci anlatan Ebru Şallı şu ifadeleri kullandı:

"Bir dönüm noktam da tabii ki Ponçiğim ile yaşadığım durum. O konuyla ilgili hem konuşmak istiyorum, hem istemiyorum. Zor konuşması.

Haksız yere eleştirildiğimi düşünüyorum. Ponçiğin durumu herkesin başına gelebilir. Allah hiç kimseye vermesin ama her anne babanın başına gelebilir. Bu bir dünya, yarın ne olacağımız belli değil. Bir hastalık. İlk başta inanmak istemiyorsunuz. Pars'ın hastalığı olduğunda ben hemen ignore ettim durumu. Olmasını istemedim her anne gibi.

Ebru Şallı'dan kaybettiği oğlu Pars için duygusal sözler! "Kimseye anlatmadım" - Resim : 2

Göğüsledim durumu. İşin içine girip, Nasıl çözeriz? Ne yapalım? Sonra zaten çabuk iyileşiyor gibi bir durum oldu. Çok güzel cevaplar aldık hastalığın tanısı konulduktan sonra. Bunu kimseye anlatmadım. Çocuğa böyle bir anı kalsın istemedim. Çünkü iyileşecekti.

Bu durumu yaşayan tek kadın ben değilim. Tek anne ben değilim. Bunun şımarıklığını da yapmak istemiyorum. Ama insanların çok büyük konuştuğunu görüyorum. Çocukları olan insanlar nasıl korkmadan kötü yorum yapıp, kötü cümleler kullanabiliyorsunuz? Benim yaşadığım acıyı nasıl anlayabilirler? Anlama şansı var mı bir insanın? Yaşamadan anlayamaz ki! Empati yapabilir mi, bence yapamaz!"