Oğluna annesini nasıl öldüreceğini anlatıp videoya çekti!

Erkek vahşetinin tüyler ürperten bir örneği daha ortaya çıktı. 3 yaşındaki oğluna annesini nasıl öldüreceğini anlatıp videoya çekti. Sonra da eşine kurşun yağdırdı. tv100 muhabiri Canan Altıntaş'ın özel haberi.

3 yaşındaki oğluna dehşet veren şeyler söyleyip oğlunu ağlattı. Küçük çocuğun çığlıkları yürek dağladı.

Psikopat koca, annesini nasıl öldüreceğini çocuğuna anlattığı videoyu daha sonra eşine gönderdi. 15 gün sonra da genç kadına parkta kurşun yağdırdı.

Kadın cinayetleri gündemden düşmüyor, toplum ayakta. Emine Bulut'un öldürülmesi, eski koca vahşetine karşı toplumu ayağa kaldırdı.

Tam da bu olayların yaşandığı günlerde ortaya yine dehşet veren bir video çıktı.

Olay Malatya'da yaşandı. Erdem Kati, boşanma aşamasında olduğu 23 yaşındaki eşi Kader Kati'ye, Battalgazi'deki bir parkta gezdiği sırada kurşun yağdırdı.

Kurşunlar genç kadının ayağına ve kollarına isabet etti. Çevredekilerin yardımıyla Kader Kati, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan genç kadın kurtarıldı. Genç annenin tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

Olayın ardından kaçan koca Erdem Kati ise, polis tarafından yakalandı.

Kader Kati, boşanma davası açıp babasının evine taşınmıştı. Ancak psikopat koca sürekli tehdit mesajları göndererek genç kadını rahat bırakmadı.

Daha önce birçok kez cezaevine giren psikopat koca, genç kadının kaldığı baba evini kurşunladı. Bununla yetinmedi evi kundaklayıp yangın çıkardı.

Psikopat koca, sosyal medya üzerinden de açık açık tehditler savurdu.

Bunlarla da yetinmedi, 3 yaşındaki oğluna, annesini nasıl öldüreceğini anlatıp bunu videoya çekti. Bu videoda genç kadın aharakretler yağdırdı. Dehşete kapılan çocuk sürekli ağladı.

O videoyu da Kader Kati'ye gönderen psikopat koca Erdem Kati, 15 gün sonra da saldırıyı gerçekleştirdi.