Oğluna sinirlenen sürücü fren yerine gaza basınca iş yerine daldı!

Antalya’da, oğluyla tartışan sürücü, öfkeyle kapı açıkken hareket edince gaz ile freni karıştırdı. Baba M.A, sokak üzerindeki iş yerine daldı. Kaza anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Babasını sinirlendiren genç ise araç hareket halindeyken aracı durdurmaya çalıştı, kazadan kıl payı kurtuldu. Yapılan kontrolde sürücünün ehliyet kaydına rastlanmadığı bildirildi.

Antalya’nın Alanya ilçesi Şekerhane mahallesinde dün 21.00 sıralarında iddiaya göre, oğluyla tartışan M.A., 34 GS 6575 plakalı aracı çalıştırıp hareket ettiği sırada kontrolünü kaybedip fren yerine gaza basınca araç sokak üzerindeki bir dükkana girdi.

Oğluna sinirlenen sürücü fren yerine gaza basınca iş yerine daldı! - Resim : 1

 ARACA MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTI

Olay anında kapısı açık olan otomobile müdahale etmeye çalışan ve ismi öğrenilemeyen sürücünün oğlu kıl payı yaralanmaktan kurtuldu.

Oğluna sinirlenen sürücü fren yerine gaza basınca iş yerine daldı! - Resim : 2

 KAMERALARA YANSIDI

Olay anları dükkanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kaza sonrası sürücü araçtan kendi imkanlarıyla çıkarken, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Oğluna sinirlenen sürücü fren yerine gaza basınca iş yerine daldı! - Resim : 3

 ÖLÜ YADA YARALI YOK

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mesai saati dışında olduğu için kimsenin bulunmadığı işyerinde ve araçta maddi hasar oluşurken sürücü kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.